۱۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۷:۲۳
کد خبرنگار: 1295
کد خبر: 84462278
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تقلای صهیونیست‌ها برای تخریب مسیر دیپلماسی ایران

۱۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۷:۲۳
کد خبر: 84462278
تقلای صهیونیست‌ها برای تخریب مسیر دیپلماسی ایران

تهران- ایرنا- روایت نفتالی بنت نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس از نشست اخیر خود با جو بایدن رییس جمهوری آمریکا حاکی از تلاش‌ و تقلای این رژیم برای سنگ اندازی و تخریب مناسبات بین المللی ایران و جلب حمایت آمریکا برای اقدامات ایذایی و مخرب خود است.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا نفتالی بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی در یک کنفرانس مجازی با حضور رهبران چند گروه یهودی در آمریکا به ارائه جزئیاتی از گفت و گوهایش با جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید در مورد ایران پرداخته است. سخنان او در این کنفرانس محرمانه

نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس در این کنفرانس محرمانه ‌گفته است در دیدار با بایدن شرایط کنونی در غرب آسیا و درگیری‌ها در منطقه را با دوران جنگ سرد مقایسه و خاطرنشان کرده است که در این وضعیت، اسرائیل نقش آمریکا را ایفا می‌کند و ایران نیز جای شوروی است. بنت در ادامه مدعی شده که اسرائیل راه حل جهان است که با تهدید رو به گسترش ایران مقابله می کند.

وی در این نشست که محتوای آن توسط رسانه‌های رژیم اسرائیل افشا شده، همچنین گفته است که در دیدار با بایدن یک طرح چهار محوری را برای مقابله با ایران ارائه داده که بنابر ادعای او به مسئله غنی سازی اورانیوم ایران، سلاح‌سازی از آن، برنامه موشک‌های بالستیک و سیاست‌های منطقه ای این کشور رسیدگی می کند. بنت در این کنفرانس ضمن اعلام مجدد مخالفتش با برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) تصریح کرده است که به جای دعوای هر روزه با واشنگتن بر سر برجام، این طرح چهار محوری را به بایدن ارائه داده است.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی علاوه براین گفته است که در دیدار با رئیس‌جمهور آمریکا، بایدن متعهد شد که واشنگتن هرگز اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته ای را نخواهد داد و به استفاده از تمام گزینه‌ها در صورت عدم احیای برجام تمایل دارد.

به گفته نفتالی بنت، او و بایدن توافق کردند که یک تیم مشترک برای محدود کردن درباره برنامه هسته‌ای ایران و ممانعت همیشگی از آن چه گریز هسته‌ای تهران و حرکت به سمت تولید سلاح اتمی عنوان شده، تشکیل دهند. تیمی که هدایت آن را جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید و ایال هولاتا، رئیس شورای امنیت ملی اسرائیل برعهده خواهند داشت.

ظاهرا مقامات رژیم صهیونیستی به این جمع بندی رسیده اند که نمی‌توانند مانع بازگشت آمریکا به برجام و رفع تحریم‌ها علیه ایران شوند. کابینه جدید این رژیم با آگاهی از مواضع آمریکا و جامعه جهانی نسبت به این مسئله با اندکی احتیاط برخورد می کند. هرچند بر کرسی ریاست این کابینه نیز سیاستمداری تندرو تکیه کرده است و ضدیت با ایران هم جزو راهبردها و استراتژی‌های کلان این رژیم است.

بنت در ادامه این کنفرانس تاکید کرده است که او خواهان اعزام نظامیان آمریکایی برای محفاظت از رژیم صهیونیستی نخواهد بود بلکه خواستار حمایت واشنگتن و کمک به این رژیم برای ایجاد یک ائتلاف به منظور شکست دادن ایران و محروم کردن این کشور از منابعش است. وی همچنین گفته است که اسرائیل در معرض تهدیدی بزرگ قرار دارد و برای دفاع از خود نیازمند ابزارهایی از قبیل گنبد آهنین، لیزرها و دیگر تجهیزات است.

این در حالی است که پیش از این رسانه‌ها در مورد تصمیم بنت برای ایجاد یک پیمان نظامی همانند ناتو با مشارکت رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و اردن برای مقابله با ایران خبرداده بودند. صهیونیستها تلاش کرده اند تا خود را به کشورهای عرب منطقه نزدیک کرده و اینگونه القا کنند که با این کشورها در یک جبهه واحد در برابر ایران قرار دارند تا اینگونه از یک سو شکاف بین کشورهای مسلمان منطقه را بیشتر کرده و از سوی دیگر خود را با وجود مخالفت‌های گسترده ملت‌های مسلمان به عنوان جزئی از این منطقه جا بزنند.

  اینکه رژیم صیهونیستی  از هر فرصتی برای آسیب زدن به ایران استفاده می کند موضوع  پنهانی نیست. این رژیم طی سال‌های اخیر کارزار گسترده و همه جانبه ای برای مقابله با ایران به راه انداخته است، تا جایی که توانسته از ابزارهای دیپلماتیک و ظرفیت قدرت‌های بزرگ در مجامع بین المللی استفاده کرده و به موازات خط تبلیغاتی گسترده ایران هراسی علیه ایران بویژه در یکی دو سال اخیر اقدامات ایذایی مانند عملیات خرابکارانه در سایت نطنز و ترور دانشمند برجسته هسته ای شهید محسن فخری زاده را در دستور کار قرار داده است.

در دوران حضور ترامپ در کاخ سفید، نخست وزیر پیشین این رژیم  ذیل حمایت‌های بی شائبه ترامپ قرار داشت و اقدامات مخرب خود را ذیل حمایت‌های وی اجرا می‌کرد با این حال روشن بود که دولت دموکرات بایدن چک سفید امضا به رژیم صهیونیستی نخواهد داد.

آغاز مذاکرات وین برای احیای برجام  از اختلاف نظرهای آشکار رژیم صهیونیستی با دولت جدید ‌آمریکا بوده است با این حال تغییرات در رژیم صهیونیستی هم به موازات تغییر دولت در آمریکا اجرایی شد و سیاست جدیدی از سوی این رژیم در دستور کار قرار گرفت که  از فرصت موجود در نظام بین الملل استفاده بهتری داشته باشد.

نشست نخست وزیر رژیم صهیونیستی و اظهارات وی از این نشست به نوعی تغییرات و خط مشی جدید این رژیم در قبال تهران را نشان می دهد واقعیت این است که این رژیم  در هر دوره ای از اقدامات مخرب علیه ایران نخواهد کاست. بخش زیادی از تلاشهای این رژیم برای ناکام کردن مذاکرات و دیپلماسی جمهوری اسلامی و حل و فصل مسائل آن از طریق دیپلماتیک پیش خواهد رفت با این حال باید دید طرفهای برجام بویژه‌آمریکا تا چه حد در عمل به وعده های انتخاباتی و تعهدات برجامی خود جدی هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha