به گزارش روابط عمومی خانه مطبوعات استان قم، در اولین هفته برگزاری این جشنواره، ۲۷ اثر برای دبیرخانه جشنواره مذکور ارسال شد.
آثار ارسالی از سوی شرکت کنندگان از تنوع خوبی برخوردار بود، پویانمایی (انیمیشن)، گزارشهای تصویری و تعداد قابل توجهی هم گزارش های تفصیلی از جمله آثار ارسالی به دبیر خانه اینجشنواره بود.
کیفیت بالای برخی از آثار ارسالی، انتخاب یک اثر به عنوان اثر برگزیده، را برای هیات داوران سخت کرده بود، اما در نهایت هیات داوران به دلیل انتخاب سوژه خوب، تنوع در گزارش تصویری و اقدام هنرمندانه در انتقال پیام، گزارش تصویری احمد ظهرابی جمکرانی با موضوع «آفت روند واکسیناسیون در آخر هفتهها قم» را به عنوان اثر برگزیده انتخاب کرد.
برگزاری جشنواره هفتگی «ماسک» در قم
بر اساس مصوبه پنجاه و چهارمین جلسه شورای اطلاع رسانی استان قم و به منظور ایجاد تنوع و افزایش مشارکت رسانهها در انتشار اخبار این شورا، مقرر شد با همکاری خانه مطبوعات و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم، هر هفته تا اطلاع ثانوی از بهترین تولیدات رسانهای از محتوای جلسات این شورا و همچنین تولیدات مرتبط با موضوع کرونا در قالب جشنواره هفتگی «ماسک» تقدیر ویژهای به عمل آید.
پوشش اخبار و رویدادها و تصمیمات جلسههای شورای اطلاع رسانی، تشویق مردم به واکسیناسیون، قدردانی از زحمات و خدمات کادر درمان، ارایه هشدارهای لازم به مردم برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، ارایه اطلاعات دقیق و علمی و نگاه واقعبینانه نسبت به بیماری کووید-۱۹ و روایت فعالیت گروههای جهادی در کنار کادر درمان؛ موضوعهای اعلام شده برای این جشنواره بوده است.
علاقهمندان به شرکت در این جشنواره، هر هفته باید تولیدات منتشر شده خود را از روز دوشنبه تا شنبه به دبیرخانه جشنواره از طریق شماره تلفن همراه ۰۹۹۲۴۷۰۹۵۵۰ ارسال کنند؛ محدودیتی در قالبهای ارسالی به دبیرخانه جشنواره وجود ندارد و هر کدام از قالبهای تولیدات محتوایی مورد بررسی قرار می گیرد.
آثار ارسال شده باید مرتبط با استان قم و در یکی از رسانه های دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر شده باشد؛ اثرهای ارسالی در روز «یکشنبه» هر هفته مورد بررسی قرار میگیرند و خبرنگار برتر هفته پس از انتخاب، در جلسه روز «دوشنبه» شورای اطلاع رسانی استان قم تقدیر می شود.
هر هفته پس از بررسی آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره به یک نفر از خبرنگاران که بتواند از نظر کمی و کیفی حایز رتبه برتر شود، هدیه نقدی ۵ میلیون ریالی اهدا می شود.
استان قم از بیست و هفتم تیرماه سال جاری در فهرست منطقههای قرمز و پُرخطر کرونایی کشور قرار دارد.
ویروس کرونا موجب بیماری عفونی «کووید-۱۹» میشود و این ویروس ۲۴ آذر ۱۳۹۸ در شهر «ووهان» واقع در مرکز کشور چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری بهعنوان ذاتالریه نام برده میشد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۹ دی ۱۳۹۸ به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
«کرونا»، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راههای انتقال آن عطسه، سرفه، دستدادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه میکنند، افراد علاوه بر پرهیز از دستدادن، روبوسی و حضور در مرکزهای عمومی؛ به هنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.
برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا؛ رعایت شیوهنامههای بهداشتی همچون استفاده از «ماسک»، «فاصلهگذاری اجتماعی» و پرهیز از مسافرتهای غیرضروری توصیه شده است.
شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و برای کسب آخرین خبرهای دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
همه ایرانیان میتوانند به منظور تعیین زمانبندی و نوبتدهی تزریق واکسن کووید-۱۹ بر اساس سند ملی واکسیناسیون برای گروه های سنی اعلام شده، به «سامانه ثبتنام واکسیناسیون کرونا» به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir مراجعه کنند.
همشهریان قمی در صورت مشاهده هرگونه علامتی در رابطه با ویروس «کرونا» در خود و افراد خانواده، میتوانند به «مرکزهای جامع سلامت» امام حسن عسکری(ع) در شهرک امام حسن عسکری(ع)، امام خمینی(ره) در بلوار شهید کریمی (بنیاد)، فرقانی در انتهای شیخآباد، پردیس در پردیسان (خیابان ایمان)، خوراکیان در بلوار ۱۵ خرداد، بعثت در نیروگاه، شهدا در خیابان انقلاب اسلامی (چهارمردان)، پنبهچی در خیابان امام خمینی(ره) و جندقیان در خیابان زاویه مراجعه و خدمات «رایگان» دریافت کنند.
نظر شما