محقق نشدن سهم ۲۵ درصدی تعاون در اقتصاد نیازمند ریشه‌یابی است

اراک - ایرنا - معاون امور اقتصادی استانداری مرکزی گفت: تحقق نیافتن سهم ۲۵ درصدی تعاون در اقتصاد نیازمند ریشه‌یابی است و باید این نقیصه با راهکارهای عملی و کارشناسی ترمیم شود.

«سعید فرخی» روز سه‌شنبه در آیین افتتاح چهار طرح تعاونی استان مرکزی با حضور ویدیو کنفرانسی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در محل شرکت تعاونی پوران سنگ شهرستان محلات، افزود: تعاون در جمع‌کردن سرمایه‌های خرد و افزایش اشتغال در جامعه نقش محوری دارد و باید از این ظرفیت به درستی بهره گرفته شود.

وی بیان کرد: توجه به بخش تعاون بهترین راهکار برای مردمی کردن اقتصاد، شفافیت و سالم‌سازی اقتصاد است.

معاون امور اقتصادی استانداری مرکزی ادامه داد: محلات «تعاون شهر» استان مرکزی است و این شهر از پتانسیل‌های مختلفی برای توسعه اقتصادی از مجرای تعاون بهره دارد.

فرخی اظهار داشت: تعاونگران جهادگرانی هستند که در شرایط اقتصادی فعلی و تحریم‌های ظالمانه و تحمل سختی‌های زیاد، کمک‌ زیادی را به اقتصاد کشور کرده‌اند.

وی عنوان کرد: در استان مرکزی ۲ هزار و ۲۷۸ شرکت تعاونی فعال وجود دارد که این شرکت‌ها زمینه اشتغال حدود ۲۲ هزار فرصت شغلی را ایجاد کرده‌ است.

معاون امور اقتصادی استانداری مرکزی افزود: یک میلیون نفر در این استان با احتساب سهام عدالت عضو بخش تعاون هستند که این رقم قابل توجه است.تحقق نیافتن سهم ۲۵ درصدی تعاون در اقتصاد نیازمند ریشه‌یابی است

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی هم در این آیین گفت: توسعه در کشورهای پیشرفته  بدون مشارکت عمومی  ارزش ندارد و یکی از راه۲های عینیت مشارکت مردمی در اقتصاد شکوفایی بخش تعاون است.

«بهزاد سام ‌دلیری» افزود: کشورهای پیشرفته دنیا نهضت تعاون را به‌عنوان ابزاری مهم برای توسعه اقتصادی مد نظر دارند و آن را یکی از جذاب‌ترین روش‌ها برای توسعه اقتصادی می‌دانند.

وی بیان کرد: تعاون در توزیع عادلانه ثروت و ریشه‌کنی فقر نقش محوری ایفا می‌کند.

مدیرکل تعاون، کار ورفاه اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: فعالیت در بخش تعاون موجب بهبود  سطح عمومی زندگی می‌شود و در افزایش اشتغال جامعه نیز نقش‌آفرینی جدی دارد.

سام‌دلیری اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب سال‌های متمادی بر بحث توسعه اقتصادی با محوریت عدالت اجتماعی تاکید دارند که توسعه بخش تعاون یکی از بهترین الگوها در راستای تحقق خواسته معظم له است. 

وی عنوان کرد: توجه به تعاون، فضای اقتصادی کشور را چندین پله رشد می‌دهد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: امید می‌رود که باور، اعتقاد و نگاه تعاون در جامعه در دولت سیزدهم بیش از پیش ترویج یابد و بتواند به سهم واقعی خود در اقتصاد تعیین شده دست پیدا کند.

تحقق نیافتن سهم ۲۵ درصدی تعاون در اقتصاد نیازمند ریشه‌یابی است

فرماندار محلات هم در ادامه این آئین گفت: شمار پر تعداد تعاونی‌ها در محلات و موفقیت چرخه کاری آن‌ها نشان از درک عمیق مردم این خطه از تعاون و اثرگذاری آن در اقتصاد دارد.

« محمدرضا ناظری» افزود: ۴۸۸ شرکت تعاون در شهرستان محلات به ثبت رسیده که حدود ۳۰۰ شرکت آن با ۱۰ هزار نفر عضو فعال است.

وی بیان کرد: ۲۸ هزار نفر نیز در شهرستان محلات عضو تعاونی‌ سهام عدالت هستند.

فرماندار محلات ادامه داد: حمایت از بخش تعاون و تعاونگران به‌ویژه در راستای قوانین و مقررات و نگاه بلند مجلس شورای اسلامی به این بخش ضروری است.

تحقق نیافتن سهم ۲۵ درصدی تعاون در اقتصاد نیازمند ریشه‌یابی است

رئیس هیات مدیره بخش تعاون استان مرکزی هم در  این آئین گفت: تعاونگران جایگاه بالایی دارند و باید قدر خود را بدانند.

« حسین خسروبیگی» افزود: هدف اصلی بخش تعاون  منفعت اقتصادی نیست بلکه به دنبال جمعی کار کردن و منفعت رساندن به جامعه است.

وی بیان کرد: تعاون در رسیدن سریعتر به اشتغال و گره‌گشایی از معضل بیکاری دارد و این بخش باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

حدود پنج هزار و ۵۰۰ تعاونی در استان مرکزی به ثبت رسیده که ۲ هزار و ۲۷۸ تعاونی آن فعال است و ۲۲ هزار فرصت شغلی مستقیم توسط آنان ایجاد شده است.

تعاونی‌های استان مرکزی  ۹۹۷ هزار و ۹۵۳ نفر عضو دارد که ۷۲۲ هزار و ۴۸۷ نفر آنان مرد  و ۲۷۵ هزار و ۴۶۶ نفر آنها زن است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha