مهدی یوسفی جمارانی روز سهشنبه در جلسه ستاد کرونای پاکدشت که در محل فرمانداری این شهرستان تشکیل شد اظهار داشت: بیش از ۷۴ هزار دُز واکسن به گروههای هدف تزریق شده که از این تعداد ۷۰ درصد دُز اول و ۳۰ درصد دُز دوم را دریافت کرده و این روند با سرعت بیشتر نیز در حال انجام است.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه بهداشت و درمان پاکدشت بیان کرد: راهاندازی آزمایشگاه مرکزی در مرکز بهداشت، بازسازی و تجهیز مرکز منتخب کرونای اشرفی اصفهانی، احداث ۲ خانه بهداشت روستایی، احداث مرکز خدمات جامع سلامت روستای ابراهیم آباد، خرید ۳۵ دستگاه سیستم رایانه از محل اعتبارات دولتی کرونا، بازسازی مرکز بهداشت خاتون آباد، خرید خودرو برای حمل واکسن و خرید موتور برق و راهاندازی زنجیره سرمای نگهداری واکسن از جمله اقدامات صورت گرفته در حوزه بهداشت در ایام شیوع کرونا است.
وی افزود: این اقدامات با اعتباری بالغ بر ۹۰ میلیارد و ۶۵۰ میلیون ریال از محل اعتبارات دولتی و مشارکت خیرین سلامت انجام گرفته است.
یوسفی جمارانی اظهار داشت: در حوزه درمان و بیمارستانهای شهرستان نیز میتوان به خرید و تکمیل تجهیزات درمانی نظیر ساخت مکان MRI و خرید دستگاه MRI، خرید دو دستگاه ECO و SONO، خرید ست کامل اورولوژی، ساخت بخش دیالیز و خرید دستگاه اکسیژن ساز، خرید کپسول اکسیژن، توسعه زایشگاه بیمارستان زعیم با خرید یک دستگاه هواساز و خرید دیگر تجهیزات پزشکی در حوزه درمان با اعتبار ۵۲۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال اشاره کرد.
وی به مشارکت های مردم و کمکهای مؤمنانه به اقشار ضعیف اشاره کرد و افزود: توزیع بستههای حمایتی معیشتی، توزیع ماسک و محلول ضدعفونی، بازسازی منازل، تهیه جهیزیه، ذبح قربانی و توزیع بین محرومین، طبخ و توزیع غذای گرم، عمل جراحی رایگان و تهیه پوشاک که با اعتباری بالغ بر ۳ هزار میلیارد ریال صورت گرفته است.
فرماندار پاکدشت گفت: اجرای طرح شهید سلیمانی در شهرستان با بکارگیری چهار تیم رهگیری، مراقبت در منزل، حمایتی و نظارتی از بدو شروع این طرح انجام شده و همچنان استمرار دارد.
وی با اشاره به اشاره به واکسیناسیون عمومی کرونا بیان کرد: در کنار چهار پایگاه سلامت، دو مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا با اعتباری بالغ بر ۲۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تجهیز و افتتاح شد که در این دو مرکز روزانه حدود ۱۱۰ میلیون ریال از محل اعتبارات دانشگاه شهید بهشتی و منابع داخلی شهرستان هزینه میشود.
فرماندار پاکدشت در حوزه آرامستان ها و دفن اموات کرونایی اظهار داشت: احداث یک باب غسالخانه جدید ویژه اموات کرونایی با اعتبار ۱۱۰ میلیارد ریال از مهمترین اقدامات صورت گرفته در این زمینه بوده که تجهیز و تامین تمامی امکانات غسالخانه برابر استاندارهای موجود با هزینه کرد ۵۰ میلیارد ریال صورت گرفته است.
وی از تهیه طرح توسعه آرامستان شهدای ده امام به عنوان بزرگترین آرامستان شهرستان طی افق ۱۰۰ ساله خبر داد و افزود: توسعه آرامستان ده امام با همکاری دیگر نهادهای ذیربط از اولویتهای اصلی در این حوزه به شمار میرود که با محوریت فرمانداری بین آرامستانهای سطح شهرستان، اداره اوقاف، شهرداریها و بهشت زهرا این هماهنگی ایجاد شده است.
فرماندار پاکدشت تصریح کرد: در حوزه بازار، اصناف و مشاغل با توزیع کالاهای اساسی به منظور تنظیم بازار و ایجاد هماهنگی برای تهیه و توزیع مایحتاج عمومی و ضروری مردم، رفع سد معبر در سطح شهر با ساماندهی روزانه و هفتگی، ساماندهی بازار روزها در تمام مدت از شروع اپیدمی تاکنون، تعطیلی همه مشاغل و صنوف گروههای خاص با توجه به اعلام مراتب رنگبندی وضعیت کرونا در شهرستان با استفاده گشتهای مشترک روزانه و تیمی متشکل از بازرسان شبکه بهداشت، اداره صمت، تعزیرات، اصناف، اماکن و ناجا و همچنین نمایندگانی از فرمانداری صورت گرفته است.
پاکدشت با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت در ۲۵ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
تهران- ایرنا- فرماندار پاکدشت گفت: از ابتدای اجرای طرح سراسری واکسیناسیون تاکنون، بیش از ۷۴ هزار دُز واکسن کرونا به گروههای هدف پاکدشتی تزریق شده است.
نظر شما