محمد گلی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۴۰ نفر نیروی عملیاتی، چهار دستگاه جرثقیل و بالابر و ۱۳ دستگاه خودرو عملیاتی از ساعات اولیه شروع توفان در شهرستان زابل برای رفع خاموشی، اصلاح و بازسازی شبکه های آسیب دیده اقدام کردند.
وی با بیان اینکه سقوط تیر، سیم پارگی، سقوط درختان بر روی شبکه های برق، قطع کابل سرویس مشترک و فیوز سوزی از عمده دلایل خاموشیها در پی وقوع این اتفاق طبیعی بود، ادامه داد: کلیه شبکه های آسیب دیده در کوتاه ترین زمان ممکن بازسازی و برق مناطقی که دچار خسارت شدند مجدد پایدار شد.
مدیر امور توزیع نیروی برق شهرستان زابل بیان کرد: وزش باد شدید و طوفان یکی از معضلات مهم این منطقه است که همواره خسارت بسیاری به شبکه توزیع برق وارد می کند.
گلی اظهار داشت: مشترکان برق در صورت بروز هر گونه خسارت وارده می توانند از طریق اپلیکیشن برق من، منوی خاموشی درخواست خود را اعلام و پیگیری کنند.
وی تصریح کرد: بیش از ۷۰ خدمت مورد نیاز مشترکین توزیع برق به صورت غیر حضوری از طریق اپلیکیشن برق من، سایت اینترنتی شرکت توزیع نیروی برق استان به آدرس www.sbepdc.ir (میز خدمات الکترونیک)، شماره گیری سامانه های تلفنی۱۵۲۱ امور مشترکین و ۱۲۱ اتفاقات قابل انجام است.
به گزارش ایرنا، منطقه سیستان با پنج شهرستان زابل، هیرمند، زهک، نیمروز و هامون در شمال زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان واقع شده و همه ساله با بادهای موسمی ۱۲۰ روزه که به سبب خشکسالی به ۱۶۰ تا ۱۸۰ روز در سال افزایش پیدا کرده با مشکلات متعدد رو به رو است و برخی روزها شدت گردوغبار به ۲۰ برابر حد استاندارد می رسد.
نظر شما