۱۹ شهریور ۱۴۰۰، ۲۰:۲۹
کد خبرنگار: 1163
کد خبر: 84466387
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

حذف فاکتورهای خطرزا گامی مهم درپیشگیری از خودکشی است

سنندج-ایرنا- معاون پیشگیری بهزیستی کردستان گفت:حذف فاکتورهای خطرزا و افزایش عوامل محافظتی و مراقبتی گامی مهم درپیشگیری از پدیده خودکشی است.

ناصر کریمیان روز جمعه به مناسبت روز جهانی پیشگیری از خودکشی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: خودکشی به عنوان یک پدیده احتماعی چندبعدی، چند وجهی و دارای پیچیدگی فراوان، باید با دقت نظر خاصی مورد کنکاش و ارزیابی قرار گیرد.

وی افزود: در شعار امسال روز جهانی خودکشی به اقدامات عملیاتی کارآ و اثربخش در راستای ترزیق بذر امید و رویش نگرش نو اشاره شده و عمل منتج به خروجی مناسب و اثربخش را نشانه رفته است.

معاون امور پیشگیری بهزیستی کردستان اۻافه کرد:حذف فاکتورهای خطرزا و افزایش عوامل محافظتی و مراقبتی به عنوان گام مهم و اصولی در پیشگیری،حذف فاکتورهای خطرزا و افزایش عوامل محافظتی و مراقبتی به عنوان گام مهم و اصولی در پیشگیری، می‌تواند همزمان مورد استفاده مسوولان،تصمیم‌گیران، برنامه‌ریزان حوزه رفاه اجتماعی و فعالان مدنی و اجتماعی قرار گیرد.

وی اۻافه کرد: بهزیستی کردستان با توجه به رسالت خویش و در راستای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و همچنین ارتقای سطح سلامت روان برنامه هایی را در راستای روز جهانی خودکشی تدارک دیده است.

کریمیان برگزاری کارگاه های آموزشی در فضای مجازی بصورت وبینار،طراحی و نشر پوستر در خصوص تاب آوری اجتماعی افراد، تهیه و نشر پادکست های مرتبط،برگزاری مسابقه و طراحی پوستر به صورت تصاویر گویا را از جمله این برنامه ها اعلام کرد.

وی افزود: تشکیل حلقه حمایت اجتماعی متشکل از افرادی که احساس نیاز به صحبت کردن دارند،برگزاری کارگاه هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی در زندگی و برگزاری کارگاه آنلاین خشونت خانگی در دوران قرنطینه و کرونا و خودکشی در زنان ازدیگر برنامه های این حوزه است.

معاون امور پیشگیری بهزیستی کردستان همچنین به اقدامات انجام شده در این حوزه با همکاری انجمن های غیردولتی اشاره کرد و گفت:تشکیل کمیته تخصصی پیشگیری از خودکشی در استان، تهیه اطلس خودکشی، تشکیل تیم تسهیلگران خودکشی متشکل از ۴۰ نفر تسهیلگر،برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای تسهیلگران خودکشی و برگزاری پویش ملی تاب آوری اجتماعی در راستای پیشگیری از خشونت و خودکشی به صورت استانی از جمله اقدامات انجام شده است.

وی یادآور شد: پیشگیری از خودکشی تنها وظیفه یک یا ۲ دستگاه نیست بلکه با همگرایی و هم افزایی و تعامل بین بخشی و استفاده از تمام ظرفیتها می‌توان در راستای پیشگیری از این پدیده آزار دهنده  و اقدام موثر و مثبت به منظور رویش امید در جامعه گام برداشت.

۱۰ سپتامبر برابر با ۱۹ شهریور با عنوان روز جهانی پیشگیری از خودکشی نامگذاری شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha