نیروی دریایی ارتش اقتدار دریایی ایران را به رخ جهانیان کشید

تهران-ایرنا-   امیر دریادار دوم عبدالله معنوی در خصوص حضور ناوگروه ۵۷ نیروی دریایی ارتش در اقیانوس اطلس گفت: یکی از خصوصیات منحصر به فرد این سفر دریایی چهارماهه این بود که ۴۵ هزار کیلومتر مسیر دریا طی شد و حتی یک بار هم پهلوگیری نکردند.

به گزارش روز جمعه ایرنا از روابط عمومی ارتش، امیر دریادار دوم  عبدالله معنوی از پیشکسوتان نیروی دریایی ارتش در خصوص اهمیت ماموریتی که ناوگروه ۷۵ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آب‌های دوردست و اقیانوس اطلس انجام داده اظهار داشت: ناوگروه ۷۵ نیروی دریایی ارتش که متشکل از ناوبندر مکران و ناوشکن تمام ایرانی سهند است، چند خصوصیات منحصر به فرد دارد. این ناوگروه در اردیبهشت ماه امسال به دریا رفت تا به سن پترزبورگ عزیمت کند و در مانور، نیروی دریایی روسیه شرکت کند.

وی افزود: در دریا بسیاری از کشتی ها رفت و آمد می‌کنند و شاید بسیاری از کشتی ها مسافت های طولانی تر از ناوگروه ما را طی کنند اما اغلب این کشتی ها تجاری هستند و اگر بخواهند در هر بندری پهلوگیری کنند تا نواقص، مشکلات یا نیازهای خود را برطرف کنند این کار برایشان تقریباً ساده است اما وقتی ناوهای جنگی راهی دریا می شوند اگر بخواهند در بندری پهلوگیری کنند باید از مدت ها قبل هماهنگی‌های زیادی صورت بگیرد.

امیر دریادار دوم معنوی گفت: یکی از خصوصیات منحصر به فرد ناوگروه ۷۵ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران این بود که آنها در سفری که بیش از چهار ماه به طول انجامید و ۴۵ هزار کیلومتر مسیر دریا طی شد حتی یک بار هم پهلوگیری نکردند. همه آنهایی که با دریا و مشکلات آن آشنایی دارند می دانند که تامین مواد غذایی و نیازهای پرسنل ۳۵۰ نفر و شاید هم بیشتر برای چنین مدت و مسافتی بدون پهلوگیری چقدر کار دشواری است.

وی ادامه داد: در کنار آن پرسنل باید وظایف خود را انجام و سیستم فنی باید به خوبی به کار خود ادامه دهد تا همه ماموریتی امن راه داشته باشند و به سلامت به مقصد برسند. تیم فنی باید آنقدر آمادگی داشته باشد که اگر هر اتفاقی رخ داد بتواند مشکل را حل کند. ناوگروه ۷۵ از کنار ۵۵ کشور عبور کرد اما پهلوگیری نداشت و ما در تامین نیازهای غذایی و نیازهای دیگرمان کاملاً خودکفا بودیم.

امیر دریادار دوم معنوی تصریح کرد: به هر حال با این همه کارکنان و مشکلاتی که دریا دارد، ممکن است کادر خسته شوند اما آنها باید از قبل آمادگی لازم را داشته باشند و خوشبختانه کارکنان ما این آمادگی را از قبل به دست آورده بودند. از طرفی خانواده های آنها نیز باید آمادگی داشته باشند تا وقتی کارکنان در دریا مشغول فعالیت هستند نگرانی خانواده خود را نداشته باشند. بنابراین یک مجموعه عظیم باید خود را آماده این سفر طولانی میکرد تا پرچم جمهوری اسلامی ایران وارد اقیانوس‌هایی بشود که تا به حال در آنها حضور نداشته است.

وی گفت: دشمنان و برخی از کشورهای همسایه ایران باورشان نمی‌شود که ما توانستیم چنین ماموریتی را انجام دهیم و چنین مسیری را در دریا طی کنیم. اقیانوس اطلس وضعیت جوی خاص خود را دارد. وضعیت اقیانوس در شمال کره زمین در همان لحظه هر چه که باشد با جنوب کره زمین کاملاً متفاوت است و این یعنی کارکنان باید آمادگی و دانش لازم را داشته باشند تا بدانند که قرار است با چه مشکلاتی روبرو شوند. شاید برای ما انجام چنین ماموریت‌هایی غیرعادی و سخت نباشد اما دشمنان ما فکرش را هم نمی کردند که ما به چنین موفقیتی دست پیدا کنیم اما اکنون این داستان به خوبی به آنها ثابت شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha