نماینده مجلس:کمبود نهاده دامی مشکل اصلی دامداران دماوند و فیروزکوه است

تهران– ایرنا– نماینده مردم شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی گفت: کاهش چشمگیر در تامین نهاده های دامی در سال جاری نسبت به سال های ۹۸ و ۹۹، نیازمند تدبیر دولت قبل بود ولی این مهم محقق نشد و فشار سنگین بر دامداران تحمیل کرد.

سیداحمد رسولی نژاد روز یکشنبه در حاشیه نشست بررسی مشکلات دامداران شهرستان های دماوند که با حضور مسئولان وزارت جهاد کشاورزی و مسئولان استانی در سالن اجتماعات فرمانداری دماوند برگزار شد به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: به دنبال مشکلاتی که طی ماه های اخیر برای دامداران و عشایر ۲ شهرستان دماوند و فیروزکوه وجود داشت، هفته گذشته جلسه ای با حضور رئیس سازمان امور عشایر کل کشور و امروز نیز با حضور معاون وزیر در امور بهبود تولیدات دام برگزار شد تا مشکلات آنان مرتفع شود.

وی با بیان اینکه شهرستان فیروزکوه یکی از قطب های دامداری استان تهران بوده و وضعیت شهرستان دماوند نیز در این زمینه مطلوب است، خاطرنشان کرد: این نشست در ۲ شهرستان دماوند و فیروزکوه از صبح امروز آغاز شد و مشکلات و مطالبات دامداران با حضور آنان مورد بررسی قرار گرفت.

نماینده مردم شهرستان های دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی یکی از مشکلات این قشر را تامین نشدن نهاده های دامی دانست و بیان داشت: مراتع این ۲شهرستان عمده مراتع استان را تحت پوشش قرار می دهد اما امسال به دلیل خشکسالی از نظر کمیت در سطح پایین بود و این امر منجر شد تا تمام وابستگی دامداران به نهادهای دامی باشد.

وی بیان داشت: در جلسه ای که با حضور مسئول امور عشایر کشور طی هفته گذشته با حضور عشایر ۲ شهرستان داشتیم، ۷۰۰ تُن نهاده دامی به شهرستان فیروزکوه و ۴۰۰ تُن به دام های عشایر شهرستان دماوند اختصاص یافت و امروز نیز مقرر شد به فوریت، هیاتی در معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی تشکیل و مشکلات مورد بررسی قرار گیرد تا در کوتاه ترین زمان سهمیه ویژه به دام های دامداران دو شهرستان اختصاص یابد.

نماینده مردم شهرستان های دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی از دیگر موضوعات مطرح شده را موضوع تخریب دامداری ها و تسریع در واگذاری محل نگهداری دام دانست و گفت: با توجه به اینکه بهداشت مکان استقرار دام ها نامطلوب بود درخواست انتقال آنان به مکان مناسب تر است داده شد.

وی یادآور شد: یکی از مشکلات کنونی دامداران جهت انتقال به مکانی بهتر، تخصیص آب است که جهاد کشاورزی و منابع طبیعی آمادگی واگذاری زمین دارند ولی امور آب، تخصیص آب ندارد که این موضوع نیز نیازمند بررسی و پیگیری بیشتر دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha