به گزارش ایرنا، یحیی علینژاد که از سوی اعضای شورای ششم آلاشت برای تصدی مسئولیت شهرداری این شهر کوهستانی انتخاب و معرفی شده بود با حکم استاندار مازندران به عنوان شهردار جدید آلاشت منصوب شد.
حکم انتصاب علینژاد به عنوان شهردار جدید آلاشت بعدازظهر روز دوشنبه توسط مهدی رازجویان معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار و سید محمد محمدی تاکامی مدیرکل امور شهری و شوراهای مازندران به علینژاد تحویل داده شد و صبح روز سهشنبه نیز قرار است مراسم معارفه او در شهرداری آلاشت برگزار شود.
علینژاد از کارکنان شهرداری قائمشهر است و مسئولیت روابط عمومی، معاونت فرهنگی ورزشی و مدیرعاملی سازمان آرامستانهای قائمشهر در کارنامه شغلی او ثبت شده است.
شهر آلاشت به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی و اقلیمی و همچنین وجود جاذبههای فرهنگی مانند صنایع دستی و بافت با ارزش و بناهای تاریخی یکی از مناطق گردشگرپذیر مازندران است که از سال ۱۳۵۲ شهرداری آن تأسیس شده است.
چشمانداز توسعه آلاشت روی ریل گردشگری
شهردار جدید آلاشت پس از دریافت حکم خود به خبرنگار ایرنا با اشاره به قدمت به قدمت ۴۸ ساله شهرداری آلاشت گفت: آلاشت شهری با ظرفیتهای متعدد فرهنگی و گردشگری است که میتوان با استفاده از همین برنامهها این شهر را در مسیر توسعه اقتصادی قرار داد. بر همین اساس پس از این که مسئولیت شهرداری این شهر از سوی اعضای محترم شورای شهر پیشنهاد شد با مشورت کارشناسان برنامهای مفصل و چهار ساله برای شهر آلاشت در نظر گرفتم که پس از استقرار در شهرداری جزئیات این برنامه تشریح خواهد شد.
یحیی علینژاد اظهار کرد: آلاشت با توجه به موقعیت جغرافیایی و فرهنگیاش یک مجموعه مناسب برای رونق گردشگری هدفمند و اصولی است. قرار داشتن در ارتفاع ۱۸۰۰ تا ۱۹۰۰ متری و ورود به این شهر پس از پشت سر گذاشتن ابرها آلاشت را به شهری در آسمان تبدیل کرده است. با توجه به چنین موقعیتی اولویت نخست در این شهر توجه به حوزه گردشگری برای ایجاد درآمد پایدار است. اما زیرساختهای رونق گردشگری در آلاشت فراهم نیست و باید تلاش شود تا زمینههای حضور و افزایش اقامت گردشگران با در نظر گرفتن همه مسائل اجتماعی برای حفظ آسایش شهروندان را آماده کنیم.
وی افزود: مشاهدات و بررسیها نشان میدهد که حضور عمده گردشگران در آلاشت در حال حاضر به صورت نیمروز و چند ساعته است. چون ظرفیتهای پذیرش مهمان به تعداد زیاد در این شهر وجود ندارد.
شهردار جدید آلاشت به وجود رصدخانه در آلاشت اشاره کرد و افزود: تنها رصدخانه شمال ایران با امکاناتی مناسب برای فعالیت علاقهمندان به نجوم در این شهر قرار دارد. اما بهرهبرداری مناسبی از آن دیده نمیشود. رصدخانه با توجه به ماهیت فعالیتیاش در شب میتواند زمینهساز اقامت شبانه در آلاشت باشد. باید از همه این ظرفیتها در کنار هم بهره بگیریم.
علینژاد خاطرنشان کرد: یکی دیگر از جاذبههای منحصربهفرد آلاشت مسجد امام حسین(ع) این شهر است که با توجه به معماری زیبایی که دارد میتواند عاملی برای رونق گردشگری مذهبی و فرهنگی باشد. یکی از برنامههای مد نظر برای این ظرفیت در آلاشت راهاندازی موزه نسخ خطی در مسجد آلاشت است که برای تحقق آن رایزنیهایی با اداره کل اوقاف و امور خیریه استان خواهیم داشت.
وی با اشاره به بافت ارزشمند و میراثی آلاشت گفت: ۵۷ هکتار از بافت شهر آلاشت در محدوده بافتهای تاریخی و میراثی قرار دارد که برای بازسازی و حفظ آن باید اقداماتی انجام شود. در این زمینه به همکاری و مشورت میراث فرهنگی و همراهی شهروندان نیاز داریم تا با ترمیم و بازسازی و بهسازی بافت ارزشمند آلاشت، جاذبه گردشگری و فرهنگی این شهر را افزایش دهیم.
این مسئول تلاش برای رفع چالشهای شهر و ساکنان دائمی و موقت آن در کنار پیگیری برای اجرای طرحهای جدید در حوزه گردشگری را نیز از دیگر برنامههای مد نظر خود اعلام کرد و گفت: یکی از چالشهای مهم شهروندان آلاشت محدودیت کالبدی آن با توجه به بافت ارزشمند میراثی شهر است که از دوره گذشته اقداماتی برای حل ان در حال انجام است. در حال حاضر مشاور برای توسعه شهر در محدوده جنوبی و غربی مطالعاتی را در دست انجام دارد که در صورت به سرانجام رسیدن و تصویب طرح، با اضافه شدن زمینهای اطراف شهر به ویژه در محدوده جنوبی، فشار بار ساخت و ساز بر هسته مرکزی و میراثی شهر کم خواهد شد.
مدیریت شهرداری آلاشت به مدت حدود ۱۲ سال، از آبان سال ۱۳۸۸ تا پایان دوره فعالیت شورای پنجم بر عهده عبدالکریم پهلوان بود. با روی کار آمدن شورای ششم، مسئولیت شهرداری به صورت موقت و به عنوان سرپرست به علی طاهری سپرده شد و از روز ۲۳ شهریور یحیی علینژاد این مسئولیت را برای یک دوره چهار ساله به عهده میگیرد.
نظر شما