به گزارش روابط عمومی استانداری گیلان؛ دکتر ارسلان زارع عصر سهشنبه در جلسه شورای اقامه نماز گیلان با تسلیت سالروز شهادت کریم اهل بیت امام حسن مجتبی (ع)، طبیعت و سرشت انسان را نیازمند برقراری ارتباط با خدا دانست و اظهار داشت: اگرچه اقامه نماز از خانه آغاز می شود؛ اما همه بخش های جامعه اسلامی و اماکن عمومی همچون مدرسه، دانشگاه، محل کار و هر منطقه و محلهای باید جلوهگاه این ارتباط الهی و معنوی باشد.
استاندار گیلان با بیان اینکه آسیب های اجتماعی و مشکلات فرهنگی با گرایش افراد به سمت نماز و معنویت و تداوم حضور در جماعت به یقین کاهش پیدا میکند، گفت: حقیقت نماز، می تواند جامعه را از تهدیدات مصون کرده و فرد را در مسیر صحیح قرار دهد.
زارع با اشاره به آسیب جدی بیماری کرونا به همه بخشها و ضرورت پرهیز از شکلگیری اجتماعات گفت: نمازهای جماعت نیز با رعایت دستورالعمل های بهداشتی، فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک برگزار میشود که امیدواریم با تسریع فرآیند واکسیناسیون شاهد برگزاری نمازهای جماعت در مراکز آموزشی هم باشیم.
وی با تأکید بر اینکه به واسطه نقش موثر اقامه نماز در بخش های گوناگون جامعه، برپایی این فریضه الهی در مساجد، ادارهها و مدارس باید بیش از پیش مورد توجه باشد، افزود: نمونههای زیبایی از حضور منظم افراد در صفوف نماز جماعت در ادارهها، واحدهای صنعتی و تولیدی و مراکز آموزشی شکل میگیرد که پخش این جلوهها از صدا و سیما میتواند منجر به ترویج این مهم باشد.
استاندار گیلان به گسترش فضای مجازی در جوامع و خانواده ها اشاره و خاطرنشان کرد: با تولید محتواهای مرتبط با نماز، میتوان تهدیداتی که در فضای مجازی وجود دارد را به فرصت هایی برای مصون سازی نوجوانان، جوانان و خانواده ها تبدیل کرد.
وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه از بستر فضای مجازی به عنوان یک فرصت در تبلیغ و ترویج شعائر دینی استفاده شود، اظهار داشت: این فناوری همه لایه ها و زوایای زندگی را در برگرفته و براین مبنا باید با جذب حداکثری آینده سازان کشور، ارتباط با خدا و نماز را بیش از گذشته در ضمیر آنان تقویت کرد.
وی به کسب رتبه برتر گیلان در ارزیابی های ملی در حوزه اقامه نماز اشاره و اضافه کرد: دستگاههای فرهنگی با خلاقیت و نوآوری و استفاده از اندیشه جوانان ، باید برای تبلیغ بیشتر نماز گامهای مؤثری بردارند.
دکتر زارع با اشاره به نقش بیبدیل نماز در ارتقاء سجایای اخلاقی افزود: افراد در پرتو نماز، علاوه بر صیانت از اخلاق؛ از غیبت، دروغ، ظلم و دست اندازی به حقوق و اموال بیت المال پرهیز میکنند.
نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه نظارت برای به حداقل رسیدن تخلفات در انجام وظایف همواره مورد تأکید است، اظهار داشت: اگر با تقویت نقش تربیتی، خداوند را ناظر بر اعمال و اقدامات خود بدانیم؛ نیازی به بکارگیری بازرس و ناظر نیست.
وی بر لزوم توجه به نمازخانه های واحدهای تولیدی و مراکز رفاهی بین راهی، عدم تداخل ساعات حرکت اتوبوسها و هواپیماها با وقت اذان نیز تأکید و تصریح کرد: بهرهگیری از خیران مسجدساز در جهت تقویت احداث مساجد در بخشها و مناطق مورد نیاز باید مورد توجه جدی متولیان باشد.
استاندار گیلان با قدردانی از دستگاههای اجرایی که در ارزیابی ستاد اقامه نماز توفیقاتی به دست آورده اند، دستگاههایی که در انجام این رسالت کوتاهی داشتهاند را به رفع نواقص و ارتقاء شاخصها مکلف کرد.
در پایان این مراسم از ۳۸ دستگاه برتر در امر ترویج و توسعه فرهنگ نماز در سال ۱۳۹۹ توسط استاندار گیلان تجلیل شد.
نظر شما