محمد محمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: با وقوع این آتش سوزی از شامگاه سه شنبه تعداد زیادی از نیروهای مردمی و اداری شهرستانهای چرام و بویراحمد برای کنترل آتش سوزی به منطقه اعزام شدند.
وی بیان کرد: با تلاش شبانه روزی گروههای مردمی و همکاری همه نهادها تاکنون آتش در بخش زیادی از منطقه اطفا و تحت کنترل قرار گرفته است.
محمدی تصریح کرد: در صورت ادامه روند اتش سوزی بالگرد برای اطفای حریق نیز به منطقه اعزام خواهد شد.
وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون ۳۸ فقره آتش سوزی در عرصههای طبیعی این استان خاموش که برای اطفای حریق ۱۰ مورد آن از بالگرد کمک گرفته شده است.
محمدی بیان کرد: طی این مدت در شهرستان چرام ۲ فقره و در شهرستانهای لنده و باشت هر کدام یک آتش سوزی گسترده مهار شد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: سخت گذر بودن، طبیعت صخرهای جنگلهای استان و وزش باد از مشکلات اطفای حریق در عرصههای طبیعی استان است.
کوه نیر (به زبان لری _ کُه نیر)، با ارتفاع سه هزار و ۴۵۰ متر از سطح دریاهای آزاد، یکی از کوههای ایران واقع در رشتهکوه زاگرس جنوبی است که در استان کهگلیویه و بویراحمد قرار دارد.
کوه نیر بین دو شهرستان چرام و بویراحمد واقع شدهاست اما به جهت قرار گرفتن قسمت اعظم این کوه در شهرستان چرام جزو سرحدات این شهرستان محسوب میشود. کوه نیر مانند اکثر کوههای زاگرس دارای کشیدگی شمال به جنوب است و از ضلع شرقی به مناطق جخونه سادات، و از ضلع غربی به روستای شیخ هابیل، از شمال به لوداب، و از جنوب به بخش سرفاریاب (روستاهای پاده، پشت چندار و پشته زیلایی) منتهی میشود.
کوه نیر ، از نظر موقعیت جغرافیایی بین سه شهرستان کهگیلویه، چرام و بویراحمد قرار گرفته و در برخی منابع و نقشهها با نام کوه نیل و کوه نور نیز از آن نام برده می شود.
استان کهگیلویه و بویراحمد که با حدود ۱۶ هزار و ۲۴۹ کیلومترمربع دارای ۵۵۲ هزار هکتار مرتع و بیش از ۸۰۰ هزار هکتار جنگل، سرزمینی مرتفع و کوهستانی با اقلیم سردسیری و گرمسیری است.
نظر شما