۲۴ شهریور ۱۴۰۰، ۱۷:۲۰
کد خبر: 84472216
T T
۲ نفر

برچسب‌ها

سالن‌های نمایش برادوی باز شدند/ موزیکال‌ها روی صحنه

تهران- ایرنا- سالن‌های نمایش در خیابان برادوی محله نیویورک بعد از ۱۸ ماه تعطیلی به دلیل جلوگیری از شیوع بیشتر کرونا، باز شدند و با سه نمایش موزیکال از علاقه‌مندان هنر تئاتر، استقبال کردند.

به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا از منابع خبری انگلیسی‌زبان، چهار نمایش موزیکال همیلتون، خبیث، شیرشاه و شیکاگو آثاری هستند که بعد از بازگشایی سالن‌های نمایش در برادوی نمایش خود را (که به دلیل شیوع کرونا متوقف شده بود) از سر گرفتند.

جنی میلانوسکی یک علاقه‌مند تئاتر که از شهر بوستون برای دیدن نمایش همیلتون به برادوی آمده است در این مورد گفت: بازشدن برادوی برای همه موجب شادی است.  

بر پایه این اخبار، سالن‌های نمایش برادوی از ابتدای سپتامبر (۱۰ شهریور) به تدریج و جسته‌گریخته باز شده بودند اما از دیروز تعداد بیشتری از سالن‌های سینما رسما و با ظرفیت کامل به جمع بازشدگان پیوستند. اندرو کوئومو، فرماندار نیویورک، پیش از این ۱۴ سپتامبر (۲۳ شهریور) را زمان بازشدن نهایی سالن‌ها اعلام کرده بود. 

همه تماشاگران، همچنین بازیگران، عوامل پشت صحنه و کارکنان سالن باید واکسن زده باشند، زدن ماسک برای تماشاگران از زمان ورود به سالن ضروری است و باید کارت‌های واکسن خود را نشان دهند. 

تئاترهای خیابان برادوی در محله منهتن نیویورک هر هفته پیش از همه‌گیری کرونا در ژانویه ۲۰۲۰، بیش از ۳۳ میلیون دلار درامد داشت و تعطیلی‌های اجباری برای جلوگیری از شیوع بیشتر این بیماری موجب بیکاری هزاران نفر از فعالان این عرصه شد. همچنین براورد می شد دو سوم از تماشاگران تئاترهای برادوی از گردشگران خارجی باشند که هنوز به نیویورک بازنگشته‌اند. 

سالن‌های نمایش اولین بار ۱۲ مارس ۲۰۲۰ (۲۲ اسفند ۱۳۹۸) بسته شدند و در حالیکه انتظار می‌رفت یک ماه بعد علاقه‌مندان هنر تئاتر بار دیگر صحنه را می‌بینند این تعطیلی تکرار و آخرین بار ۳۰ مه ۲۰۲۱ (۹ خرداد ۱۴۰۰) زمان بازگشایی تئاترهای برادوی اعلام شده بود. 

ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان در استان هوبی چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

این بیماری که به تدریج به کشورهای مختلف سرایت و سازمان جهانی بهداشت از آن با واژه همه‌گیری یاد کرد، تا لحظه تنظیم خبر ۲۱۹ میلیون نفر را در جهان مبتلا کرده است که از این میان بیش از چهار میلیون و ۵۵۰ هزار نفر جان باخته‌اند و تنها در شهر نیویورک ۳۴ هزار نفر بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

شیوع این ویروس موجب تعطیلی بسیاری فعالیت و رویدادهای مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی از جمله جشنواره‌ها، نمایشگاه ها و بسته شدن سینماها، سالن های تئاتر و کنسرت و کتابفروشی‌ها شد و تأثیرات منفی زیادی بر بازارهای جهانی و اقتصاد کشورها در بخش های گوناگون از جمله فرهنگ گذاشت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha