علی آراسته روز جمعه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: بیش از ۷۰ درصد ادارات این شهرستان برای معلولان مناسب سازی نشدهاند و ۳۰ درصد دیگر هم شرایط و استانداردهای مورد تایید و مطلوب جامعه هدف را ندارند.
وی ادامه داد: سد معبر در پیاده روهای شهر و معابر عمومی مشکلات عدیده ای برای توانجویان ایجاد کرده که رفع آن نیازمند توجه شهرداری و دیگر ارگان های مربوطه است.
رییس اداره بهزیستی گناباد گفت: در حالی که این شهر دومین شهر سالمند کشور است و حدود ۱۳ درصد جمعیت آن را سالمندان تشکیل می دهند و نیاز به محیط مناسب برای رفت و آمد آنان در معابر عمومی و ساختمانهای عمومی و اداری دارد ولی به دلیل عدم مناسب سازی لازم با مشکلاتی مواجه است.
وی افزود: توانجویان و سالمندان بیشتر از سایر افراد به اماکن مذهبی رفت و آمد میکنند در حالی که این اماکن هم از استانداردهای لازم در این زمینه برخوردار نیستند و مناسب سازی آنها باید مورد توجه مسوولان مربوطه قرار گیرد.
آراسته ادامه داد: توجه به مناسب سازی فضاهای عمومی گناباد به عنوان شهر تاریخی و گردشگری از اهمیت بسیار برخوردار است و شهرداری باید توجه ویژه به این مهم داشته باشد.
وی گفت: برای این منظور گناباد به صورت آزمایشی به عنوان یکی از سه شهر بدون مانع در استان خراسان رضوی در نظر گرفته شده که در نخستین گام کمیته ساماندهی و مناسب سازی فضاهای عمومی به ریاست فرماندار تشکیل و دبیرخانه اماکن عمومی، گردشگری و تفریحی و اماکن دولتی و شهرداری نیز دایر شده است.
رییس اداره بهزیستی گناباد افزود: پارسال ۱۷ میلیارد ریال برای مناسب سازی محیط مسکونی توانجویان، ساخت رمپ، سرویس بهداشتی و حمام در این شهرستان پرداخت شد.
هم اکنون پنج هزار و ۵۰۰ مددجو زیرپوشش خدمات بهزیستی گناباد هستند و ۱۳ مرکز خیریه برای جلب مشارکتهای مردمی تحت نظارت این اداره فعالیت دارند.
مرکز شهرستان ۹۳ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
نظر شما