به گزارش ایرنا ، محمدباقر قالیباف در این بازدید خواستار افزایش ظرفیت بندری و اسکلههای تخلیه و انبارهای ذخیرهسازی کالا در این مجموعه اقتصادی شد.
وی نقش ظرفیت سازی در بندر ویژه اقتصادی امیرآباد برای توسعه مبادلات تجاری با حوزه اوراسیا را مهم ارزیابی کرد و گفت که بندر امیرآباد دروازه ورودی ایران به اتحادیه اوراسیا محسوب می شود و با بهرهگیری از ظرفیت این بندر حجم مبادلات اقتصادی کشورمان با کشورهای حاشیه دریای خزر افزایش مییابد.
رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین بر ضرورت کاهش بوروکراسی اداری در روند مبادلات تجاری تاکید کرد و خواستار کاهش زمان تخلیه و بارگیری کالا و نیز حل مشکلات ترانزیتی در بنادر کشور شد.
قالیباف از بنادر به عنوان گلوگاههای اقتصادی کشور نام برد و گفت : حل مشکلات بنادر و مراکز بزرگ اقتصادی نیازمند عزم ملی و انقلابی است.
مدیرعامل بندر ویژه اقتصادی امیرآباد هم در این بازدید از افزایش یکصد هزار هکتاری محدوده این بندر خبر داد و گفت که گزارشی پیرامون سرمایهگذاری برای ساخت اسکلههای رورو و انبارهای ذخیره کالا و همچنین روند عملیات تخلیه و بارگیری کالا در این بندر ارائه کرد.
بندر امیرآباد در شرق استان مازندران در دهه ۷۰ ایجاد شد و با ارتقاء به منطقه ویژه اقتصادی در دهه ۸۰ هم اکنون حدود ۲ هزار هکتار مساحت دارد.
بندر امیرآباد با داشتن ۱۵ اسکله و یک اسکله رو رو در دست ساخت دارای ظرفیت حدود ۶ میلیون تنی بار گیری و تخلیه بار است . نیمی از فعالیت صادرات و وارداتی شمال ایران از این بندر انجام می شود و تنها بندر راهبردی متصل به راه آهن سراسری در شمال ایران محسوب می شود.
رییس مجلس شورای اسلامی برای شرکت و سخنرانی در دو یادواره شهدا یکی در بهشهر و دیگری در محمودآباد امروز به مازندران سفر کرد.
نظر شما