به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری آستان قدس رضوی، دکتر محسن محور افزود: همچنین در این مدت بیش از ۱۸ هزار و ۲۰۰ بیمار کرونایی به ۲ بخش تریاژ عمومی و تنفسی اورژانس بیمارستان رضوی و افزون بر هفت هزار و ۵۰۰ بیمار به کلینیک داخلی و ریه این بیمارستان مراجعه و خدمات مورد نیاز را دریافت کردند.
وی ادامه داد: بیمارستان رضوی از زمان ابلاغ دستور تولیت آستان قدس رضوی یک سوم تختهای خود را در فضای مجزا به ارائه خدمات پزشکی به بیماران مبتلا به کرونا اختصاص داد.
مدیرعامل بیمارستان رضوی مشهد گفت: همچنین یکی از ساختمانهای این بیمارستان در کنار ساختمانهای فاز یک و ۲ با تغییر کاربری به فضای جدید برای تزریق سرپایی آمپول رمدسیویر به بیماران کرونایی اختصاص داده شد که زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعالیت میکند.
وی با بیان اینکه بخش ویژه تزریق رمدسیویر بیمارستان رضوی بطور میانگین امکان ارائه خدمات به ۳۰۰ بیمار در روز را دارد افزود: بیش از ۶ هزار و ۱۵۰ بیمار تا نیمه نخست شهریور ماه امسال از خدمات این بخش بهرهمند شدهاند.
دکتر محور ادامه داد: همچنین در هر شبانه روز حدود ۳۰۰ سی.تی.اسکن ریه بیماران کرونایی در این بیمارستان انجام میشود که در مجموع طی نیمه نخست امسال افزون بر ۱۴ هزار بیمار سرپایی و بستری شده کرونایی از خدمات سی.تی. اسکن واحد تصویربرداری این بیمارستان استفاده کردهاند.
وی گفت: در روند این خدمترسانیها، کادر درمان بیمارستان رضوی نیز همچون سایر مدافعان سلامت کشور، درگیر بیماری کووید ۱۹ شدند بطوریکه ۴۲۳ نفر از کارکنان این بیمارستان طی سال جاری با ویروس کرونا درگیر بودند که از این تعداد ۱۵۹ نفر به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شده و ۲۶۴ نفر به دلیل وجود علائم بالینی و تست منفی کرونا مشکوک به ابتلا به این ویروس بودند.
بیمارستان فوق تخصصی رضوی مشهد از سال ۱۳۸۴ فعالیت خود را آغاز کرده است. این بیمارستان از امکانات و تجهیزات منحصر به فرد در درمان بیماریهای مختلف برخوردار است.
بر اساس آخرین آمار رسمی پنج میلیون و ۳۷۸ هزار و ۴۰۸ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۴۵۳ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته تعداد جانباختگان این بیماری در کشور به ۱۱۶ هزار و ۷۲ نفر رسیده است.
همچنین تاکنون چهار میلیون و ۶۸۲ هزار و ۷۰۴ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
نظر شما