به گزارش ایرنا، محمدعلی طالبی روز پنجشنبه در نشست مشترکی با فرمانداران استان با هدف بررسی وضعیت واکسیناسیون در ۱۱ شهرستان به اهمیت آن اشاره کرد و افزود: هماکنون در این زمینه جزو استانهای برتر هستیم و یزد از متوسط کشوری بالاتر است ولی سرعت بخشیدن به واکسیناسیون امکان دریافت واکسن بیشتر را فراهم میکند.
وی با قدردانی از تلاشهای صورت گرفته ادامه داد: استان در معرض آسیبهایی همچون مهاجرپذیری و حجم بالای رفت و آمد قرار دارد، این موضوع سبب شده همواره در موجهای کرونا جزو استانهای اول درگیر با بیماری کووید ۱۹ باشیم، بنابراین واکسیناسیون نگرانیهای ما را برای آینده کمتر می کند.
استاندار یزد در ادامه بر لزوم رفع موانع واکسیناسیون اشاره کرد و یادآورشد: بر اساس مصوبه شورای تامین استان، فرمانداران و رییسان شورای تامین شهرستانها میتوانند با افراد مخل در امر واکسیناسیون برخورد قضایی و انتظامی کنند.
طالبی با اشاره به ضرورت اعمال برخی الزام ها در شهرستان ها هم گفت: برای این منظور در شهرستانها با جمعیت کارگری قابل توجه میتوان واحدهای صنعتی را ملزم کرد تا حضور کارگران در محل کار منوط به واکسیناسیون باشد و اقدامهای دیگری به همین شکل برای تسریع در واکسیناسیون ساماندهی شود.
وی، ایجاد تعامل حداکثری در استان و تدوین برنامههای مدون برای توسعه استان و نهادینه کردن برنامه محوری را از جمله مهمترین دستاوردها و ایجاد ظرفیت برای آینده استان دانست و ابراز امیدواری کرد که از این ظرفیت به خوبی بهرهبرداری شود.
همچنین سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: از ۹۷۴ نمونه گرفته شده افراد مشکوک به ویروس کرونا شبانه روز گذشته در مراجعه به مراکز درمانی وبهداشتی ، بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی سازمان جهانی بهداشت، ۳۱۹ بیمار مبتلای قطعی به کووید ۱۹ در استان شناسایی شدند.
به گزارش چهارشنبه شب روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد سید ابراهیم سلمانی افزود: از این تعداد، ۲۲ نفر در بیمارستان های استان بستری شدند و ۲۹۷ نفر هم به دلیل خفیف بودن بیماری در منزل دوره نقاهت خود را طی می کنند.
وی با اشاره به فوت ۶ بیمار کووید ۱۹ شبانه روز گذشته در استان افزود: از این تعداد یک نفر در میبد و پنج نفر هم در شهرستان یزد بر اثر ابتلا به کووید ۱۱۹ جان خود را از دست دادند.
سلمانی تصریح کرد: در حال حاضر ۴۰۱ فرد مشکوک به کرونا در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد ۹۵ نفر به دلیل وخامت حال عمومی در بخش مراقبت های ویژه خدمات درمانی دریافت می کنند.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان جهانی بهداشت در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد ،این ویروس با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطره های تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل میشود.
حدود ۸۰ درصد افراد مبتلا بدون نیاز به درمان خاصی از این بیماری بهبود مییابند، برخی گزارشها نشان میدهد که ویروس کرونا حتی از افرادی که هیچ علایمی ندارند قابل انتقال است و میزان انتقال از این طریق هنوز مشخص نیست که تحقیقات در این زمینه جریان دارد.
نظر شما