۳۵ درصد از جمعیت روستایی و عشایری استان همدان بیمه شدند

همدان-ایرنا- مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان گفت: تاکنون ۳۵ درصد از مجموع ۸۶۷ هزار و ۲۹۸ نفر جامعه هدف استان در روستاها و مناطق عشایری زیر پوشش این صندوق قرار گرفته اند.

«مهدی سماواتی» روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر همدان با ۱۲۰ هزار نفر عضو به بیش از پنج هزار و ۴۰۰ خانوار به صورت ماهیانه مستمری بازنشستگی، از کارافتادگی و بازماندگان پرداخت می کند.

به گفته وی عضویت در این صندوق دارای محدودیت سنی است و طبق قانون احکام دائمی کشور افراد در محدوده سنی ۱۸ تا ۵۰ سال می‌توانند به عضویت صندوق درآیند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر همدان اظهار داشت: برنامه ریزی و هدف گذاری این صندوق در سال ۱۴۰۰ برای ثبت نام و زیرپوشش قرار دادن ۱۷ هزار در روستاها و مناطق عشایری استان است که در پنج ماهه نخست سال موفق به ثبت نام تعداد چهار هزار و ۸۰۰ نفر بیمه شده جدید و ۴۲۹ نفر تمدید شده است.

سماواتی خاطرنشان کرد: میانگین جذب استان در سال ۸۹ از ۱۵ درصد به ۳۶ درصد در سال ۱۴۰۰ رسیده است که نسبت به میانگین کشور ۱۰ درصد بالاتر است.

وی عنوان کرد: رشد ۱۸۷ درصدی بیمه شدگان فعال استان و رشد هزار و ۴۰۰ درصدی مستمری بگیران از سال ۸۹ تاکنون از خصوصیات صندوق استان است.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر همدان از رشد ۳۷۶ درصدی ثبت نام بانوان از سال ۸۹ تا سال ۱۴۰۰ که نشان دهنده آینده نگری و شناخت بهتر صندوق توسط بانوان است خبر داد.

سماواتی خاطرنشان کرد: در خصوص بیمه جوانان نیز ۱۴ سال از سن بیمه شدگان جدید کاهش پیدا کرده و جوانان اهمیت بیمه در زندگی را نسبت به گذشته بیشتر متوجه شده اند.

وی اظهار داشت: بیشترین پوشش بیمه ای در استان با توجه به جمعیت به ترتیب مربوط به شهرستان تویسرکان با ۲۹.۴ درصد و شهرستان کبودراهنگ با ۲۸.۹ درصد و شهرستان ملایر با ۲۸.۶ درصد است.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر همدان عنوان کرد: به دنبال اجرایی شدن طرح همسان‌سازی حقوق مستمری‌بگیران، چهار هزار و ۸۰۰ مستمری‌بگیر استان از مزایای این طرح بهره مند و معوقات آنها از ابتدای سال تاکنون به حسابشان واریز شده است.

سماواتی ادامه داد: جامعه هدف این صندوق، عشایر، کشاورزان غیرساکن در روستا، شاغلان فصلی و ساکنان شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر، رانندگان حمل بار و مسافر برون‌شهری در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر و کارکنان مراکز و شرکت‌های وابسته به سازمان نظام مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی و نظام دامپزشکی هستند.

وی تصریح کرد: با توجه به ۱۶ سالگی صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر تمامی خدمات آن به صورت آنلاین و سیستمی و تبلغات نیز از طریق رسانه ملی، نصب بنر و بروشور، ستادهای راهبردی و چهره به چهره صورت می گیرد.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر همدان با بیان اینکه تعداد ۴۹ کارگزار فعال در سطح استان برای ارائه خدمات صندوق به روستاییان و عشایر فعالیت دارند یادآور شد: برای تکریم ارباب رجوع و ارتقا سطح کمی و کیفی کارگزاران تمامی امور در کارگزاری به صورت الکترونیکی انجام می شود و متقاضیان ثبت نام در کمترین زمان می توانند نسبت به ثبت نام و تمدید خود با مراجعه به کارگزاری اقدام کنند.

سماواتی اعلام کرد: اجرای طرح ده گردی و اطلاع رسانی مستقیم در روستاها، برگزاری جلسات در مساجد روستایی و اهدا احکام مستمری از جمله اقدامات صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان همدان در سال جاری است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha