پیام امام جمعه و استاندار اردبیل در پی درگذشت آیت الله موسوی ننه‌کران

اردبیل-ایرنا- آیت‌الله سید حسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان و اکبر بهنامجو استاندار اردبیل در پیام های جداگانه‌ای درگذشت آیت الله سید فخرالدین موسوی ننه‌کران نماینده مردم اردبیل در مجلس خبرگان رهبری را تسلیت گفتند.

به گزارش ایرنا، در پیام آیت الله عاملی آمده است: " با کمال تاسف و تاثر از وفات عالم جلیل القدر ، دانشمند متتبع ، ادیب محقق و خبره تراجم، عضو مجلس خبرگان رهبری و نماینده اسبق اهالی مکرم اردبیل در مجلس شورای اسلامی حضرت آیت الله سید فخرالدین موسوی ننه کران طاب ثراه اطلاع یافتیم .

آن عزیز از دست رفته دارای قلمی مبارک، تالیفاتی نفیس و دلسوز امین برای امت و از یادگاران علماء مهذب سلف به شمار می رفت. این ضایعه را به ساحت حضرت ولی عصر(عج)، مقام معظم رهبری، حوزه های علمیه، جامعه روحانیت و اهالی مکرم استان اردبیل و برای بازماندگان و آقازادگان آن ذریه فاطمی و خاندان بزرگ موسوی ننه کران تسلیت عرض می کنم و برای روح بلند آن عالم وارسته علو درجات و برای بازماندگان خلفیت خداوندی را مسئلت دارم".

اکبر بهنامجو نیز در پیام خود آورده است: "درگذشت نماینده ادوار حوزه انتخابیه اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم فهیم استان مقدس اردبیل در مجلس خبرگان رهبری عالم جلیل القدر ،  حضرت آیت الله سید فخرالدین موسوی ننه کران موجب تاسف شد. 
این جانب با نهایت تاثر و تالم،ضایعه فقدان ایشان را به حضور رهبرمعظم انقلاب، جامعه روحانیون،اهالی شریف استان و  بازماندگان شان، تسلیت عرض می کنم و از درگاه خداوند متعال برای آن عالم وارسته، علو درجات و برای داغدیدگان، صبر جمیل مسالت می نمایم"

همچنین نمایندگان استان اردبیل در مجلس شورای و شخصیت های سیاسی و مذهبی استان اردبیل نیز در پیام هایی درگذشت آیت الله موسوی ننه کران را تسلیت گفته‌اند.

سید فخرالدین موسوی ننه‌کرانی عضو مجلس خبرگان رهبری و نماینده اسبق اردبیل ،نیر و نمین در مجلس شورای اسلامی روز شنبه در سن ۹۱ سالگی دار فانی را وداع گفت.

وی در سال ۱۳۰۹ در روستای ننه کران از توابع شهرستان نمین  از خانوادهٔ سادات و روحانی متولد شد، تحصیلات ابتدائی را در زادگاهش گذراند، سپس جهت طی تحصیلات مقدماتی راهی اردبیل شد و دروس عالیه را نیز در  قم و نجف آموخت.

آیت الله سید فخرالدین موسوی ننه‌کران مؤسس حوزه علمیه کاظمیه و از اساتید دانشگاه‌های تهران، مشهد و مدرس حوزه علمیه می‌باشد. وی پس از تکمیل تحصیلات و تدریس در نجف به ایران بازگشت و در حوزه علمیه و مدرسه عالی حسینی و مدرسه نواب مشهد و دانشگاه‌های تهران، شهید بهشتی، علامه طباطبائی، علوم قضائی سالیان متمادی تدریس نمود.

وی، مؤسس کانون تحقیقاتی – حقوقی نسیم حکمت در قم نیز می‌باشد.

آیت الله  موسوی ننه‌کران نمایندگی مردم اردبیل را در سه دوره از مجلس شورای اسلامی به دوران اول، سوم و پنجم بر عهده داشته است. وی در دوران نمایندگی خویش، همزمان ریاست کمیسیون اصل نود به همراه امام جماعت مجلس شورای اسلامی بود.

از دیگر منصب‌های وی می‌توان ریاست شعبه دوم دیوان عالی کشور را نام برد.

موسوی بانی طرح استان شدن اردبیل و بانی طرح‌ها و پروژه‌های بزرگ از قبیل: فرودگاه اردبیل، گاز رسانی به استان اردبیل، کارخانه سیمان اردبیل، کشتارگاه صنعتی، آرتاویل تایر، آرتا موکت و ده‌ها پروژه عمرانی و زیر بنایی می‌باشد.

تاریخ اردبیل و دانشمندان ،تاریخ جامع اردبیل، مغان، مشکین شهر، خلخال، آستارا در ۲ مجلد ،تاریخ تشیع ،تاریخ شهر اسفراین   ،تاریخ شهر گلپایگان ،تاریخ شهر لاهیجان ،شرح کشکول شیخ بهائی،   تقریرات بر نوشته‌های خوئی و حلی،  رساله‌ای در تقیه، کتاب حج، وصیت و نکاح در سه مجلد از جمله آثار و تالیفات وی می‌باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha