به گزارش روز شنبه ایرنا از وبدا، نفیسه حسینی یکتا با اشاره به اقبال رو به افزایش مردم از آموزهها و خدمات حوزه طب ایرانی و مکمل، گفت: این امر با روند افزایشی در شکلگیری انواع فضاهای مجازی و شبکههای اجتماعی مرتبط در این حوزه همراه بوده که ساماندهی این فضاها و نظارت موثر بر آنها برای پیشگیری از به خطر افتادن سلامت مردم اقدامی ضروری است.
وی افزود: بر این اساس و با توجه به اقداماتی که پیش از این انجام شده بود، واحدی را بهمنظور رصد منظم فضاهای مجازی و شبکههای اجتماعی فعال در حوزه طب ایرانی و مکمل و ارائهدهنده راهکارهای نظارتی به مراجع مرتبط در دفتر طب ایرانی و مکمل تشکیل شده است.
مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت نخستین اقدام بهمنظور ساماندهی فضای بدون حد و مرز مجازی را افزایش آگاهی مردم دانست و تاکید کرد: در کنار معرفی فضاهای مجازی مورد تایید به مردم و افزایش آگاهی آنها برای نیفتادن در دام ادعاهای بدون مبنای علمی در حوزه طب سنتی و مکمل، پیگیری موثر نظارتی در این زمینه میتواند تاثیر بسزایی در کاهش تعداد فضاهای مجازی غیر مجاز و سردرگمی مردم در میان انواع ادعای مطرحشده داشته باشد.
وی افزود: در این راستا و بهمنظور استفاده از ظرفیت عظیم و کارآمد انجمن علمی طب سنتی ایران، تفاهمنامهای میان دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت و این انجمن، به امضا رسیده است.
۱۳۵۲
نظر شما