سفرهای استانی دولت بهترین راه پیوند میان مردم و حکومت است

سنندج - ایرنا - استاد دانشگاه پیام نور کردستان گفت: بهترین راه پیوند میان مردم و حکومت سفر مسوولان بلندپایه دولت به استان ها و حاضر شدن در جمع مردم است تا از نزدیک با مسایل و مشکلات آنها آشنا شوند و وضعیت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی استان‌ها را ارزیابی کنند.

اسکندر مرادی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به ضرورت حضور دولتمردان در استان‌ها، افزود: این سفرها نباید هزینه بردار باشد بلکه مسوولان باید با کمترین هزینه در کنار مردم قرار گیرند که این مسئله باعث دلگرمی و اطمینان خاطر خواهد شد.

وی ادامه داد: به عنوان یک استاد دانشگاه معتقدم که حضور مسوولان در میان مردم در نهایت باید دارای نتایج مثبتی بوده و جنبه تبلیغاتی نداشته باشد.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه کردستان در جدول توسعه ملی کشور در رده‌های آخر قرار دارد و مشکلات اقتصادی گریبانگیر مردم آن شده است، افزود: این استان از کاروان توسعه ملی دور افتاده است که ضروریست رییس جمهور و مسوولان بلندپایه کشور از نزدیک این وضعیت را ببینند و به درد دل مردم گوش بدهند.

وی تاکید کرد: مسوولان استانی نیز در این سفرها باید واقعیت‌ها را نشان بدهند و از ارائه آمارهای نادرست پرهیز کنند، درغیراینصورت اینگونه سفرها نتیجه لازم را در پی نخواهد داشت.

مرادی اضافه کرد: اگر واقع بینانه نگاه کنیم کردستان دارای مشکلات اقتصادی و توسعه ای است، درصورتی که این استان ظرفیت بسیار زیادی در بخش منابع طبیعی، انسانی و جغرافیایی دارد که می‌توان با بهره گیری از این ظرفیت‌ها، آن را به استانی توسعه یافته تبدیل کرد.

وی ۲ مسئله اشتغال و تامین آب موردنیاز را دغدغه اصلی مردم استان برشمرد و ادامه داد: کردستان دارای منابع آب بسیاری است اما از آنها بهره‌ای گرفته نمی‌شود که امیدواریم این مسئله در این دولت موردتوجه قرار گیرد.

این استاد دانشگاه اضافه کرد: امیدواریم دیگر شاهد نگاه های امنیتی نسبت به کردستان نباشیم و این استان در فرآیند توسعه ملی ادغام شده و به استانی پیشرفته تبدیل شود.

وی همچنین از رییس جمهور جدید خواست که در انتصاب مسوولان استانی، افراد بومی و نخبه انتخاب شوند که در اداره امور استان توانمند باشند.

مرادی با اشاره به اینکه انتخاب یک وزیر کُردزبان در کابینه دولت جدید مایه دلخوشی برای این منطقه بود، افزود: ما انتظار داریم که از نخبگان کردستان در بدنه دولت و وزرات خانه‌ها بکارگیری شود زیرا این مسئله باعث می شود که کردستان بیشتر مورد توجه قرار گرفته و در نهایت توسعه یابد.

استان کردستان طبق سرشماری سال ۱۳۹۵، یک میلیون و ۶۰۳ هزار نفر جمعیت دارد که در ۱۰ شهرستان، ۳۲ شهر، ۳۱ بخش، ۸۶ دهستان و یک هزار و ۶۹۷ روستا زندگی می‌کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha