به گزارش روز دوشنبه ایرنا از روابط عمومی کمیته امداد استان تهران، سیدابوالفضل پرپنچی افزود: این اقدام با هدف اشاعه فرهنگ خیر و احسان از طریق استفاده از شیوه های نوین در پرداخت صدقات از طریق کد کیوآر اقدام کنند.
وی اضافه کرد: کدهای یاد شده توسط نیروهای مشارکتهای مردمی ادارات اجرایی کمیته امداد استان تهران بر روی صندوق های صدقات خانگی نصب و امکان پرداخت از این طریق برای مشترکان فراهم میشود.
پرپنچی افزود: با اجرای این طرح، تمامی مشترکان صندوق صدقات و نیکوکاران می توانند با داشتن کد کیوآر اختصاصی خود و با استفاده از گوشی تلفن همراه بهآسانی اقدام به پرداخت صدقه کنند.
وی بیان کرد: این اقدام در جهت جلوگیری از انتقال ویروس کرونا از طریق پول و سهولت در پرداخت صدقات انجام می شود.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران با اشاره به اینکه یکی از مهمترین کاربردهای کد کیوآر ذخیره اطلاعات تماس است، گفت: کاهش زمان تخلیه، کاهش هزینههای اجرایی، اطلاعرسانی و آگاهی بخشی سریع به مشترکان، حذف قبوض کاغذی و ارائه رسید الکترونیکی و جلوگیری از استهلاک پول ملی از دیگر ویژگیهای مهم این شیوه است.
وی با اشاره به اینکه صدقات جمع آوری شده در بخش های مختلفی اعم از امور معیشتی، بهداشت، درمان و امور بیمه، مسکن، جهیزیه و تحصیل نیازمندان هزینه میشود، گفت: هماکنون ۳۶۰ هزار صندوق صدقات فعال در استان تهران وجود دارد که از این تعداد ۳۲۰ هزار صندوق در اختیار مشترکان خانگی و بقیه در قالب صندوق بزرگ و متوسط در سطح معابر، ادارات، مجتمعهای تجاری و مدارس نصبشدهاند.
پرپنچی، افزود: پرداخت الکترونیکی از طریق سامانه یو اس اس دی (ussd) از دیگر روشهای پرداخت صدقه است که این سامانه توسط سیستمهای اندروید (گوشیهای هوشمند) قابلاستفاده بود و بر روی تمام سیمکارتهای (دائمی و اعتباری) فعال است و کافی است نیکوکاران بر روی گوشی خود کد دستوری #۰۲۱* ۸۸۷۷* را شمارهگیری کنند.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران، گفت: همچنین شماره گیری تلفن گویای ۷۳۵۵ نیز برای واریز کمک های مردمی از جمله صدقات در نظر گرفته شده است.
نظر شما