به گزارش ایرنا، تغییر اساسنامه فدراسیونها شرایط سختی را برای فدراسیون ژیمناستیک ایجاد کرده است. فدراسیون که در چهار سال گذشته با مدیریت «زهرا اینچه درگاهی» اداره و اکنون در بلاتکلیفی به سرمیبرد. دوره ریاست چهارساله او ۱۹ تیرماه سال جاری به پایان رسید.
هر چند که در خردادماه ثبت نام برای ریاست این فدراسیون انجام و حتی اسامی تایید صلاحیت شده از سوی وزارت ورزش و جوانان اعلام شد اما تغییر اساسنامه فدراسیونها موجب شد تا این ثبتنام باطل و مدعیان رسیدن به کرسی ریاست این فدراسیون باید دوباره ثبت نام را انجام دهند. اما آنچه فدراسیون را در بلاتکلیفی قرار داد نه ابطال ثبتنام ها بلکه شرایط ادامه حضور اینچهدرگاهی در کرسی ریاست بود.
شرایطی که این سوال را ایجاد کرد که ادامه فعالیت وی در فدراسیون آیا قانونی است؟ در نگاه نخست و با توجه به سوابق تصمیمات وزارت ورزش برای انتخاب سرپرست در پایان هر دوره ریاست این شائبه شکل خواهد گرفت که اعضای مجمع با درخواست مکتوب خود اینچه درگاهی را ابقا کردند. اما واقعیت چیست و چرا وزارت ورزش در ماههای گذشته در برابر این اقدام سکوت کرد؟
برای واکاوی این اقدام تقویم زمان را ورق خواهیم زد و به سال ۱۳۹۵ میرویم؛ سالی که قرار بود اساسنامه فدراسیون به نگارش درآید، اساسنامهای که بعد از نگارش و تدوین به تصویب مجمع عمومی فدراسیون رسید. ریاست آن مجمع در سال ۱۹۳۶ بر عهده «فریبا محمدیان» معاون وقت ورزش زنان وزارت ورزش بود. اساسنامهای که دست اعضای مجمع را برای رای به ادامه حضور اینچهدرگاهی در فدراسیون باز گذاشته است.
هر چند برخی تلاش کردند این تصمیم مجمع را زیر سوال ببرند؛ اما آنچه که واقعیت است در اساسنامه فدراسیون ژیمناستیک، سمتی تحت عنوان «سرپرست» وجود ندارد و تصمیمگیری درباره چگونگی اداره فدراسیون را به مجمع محول کرده است. جالب اینکه در هیچ جای دنیا برای فدراسیونها سرپرست نمیگذارند.
با کنار هم قرار دادن اتفاقات فدراسیون ژیمناستیک و تصمیم مجمع برای ادامه حضور اینچهدرگاهی واقعیت بیش از پیش برای منتقدان روشن خواهد شد که ادامه فعالیت رییس فدراسیون در این نهاد ورزشی نه تنها قانونی است و اقدامی برای دور زدن تصمیمات وزارت ورزش به شمار نمیرود بلکه عمل به قانونی است که نماینده وزارت ورزش دولت دوازدهم در چهار سال پیش خود به آن رای مثبت داده است.
نظر شما