به گزارش ایرنا، علیرضا نادعلی روز سه شنبه در سیزدهمین جلسه اعضای شورای شهر تهران افزود: باید با کار و خدمت و اقدامات موثر، و با طراحی های درست و به جا، حس رضایتمندی را در شهروندان ایجاد کنیم.
وی با بیان اینکه گاهی فردی خوشبخت است اما احساس خوشبختی ندارد، گاهی فردی امنیت دارد اما حس امنیت نمی کند، یادآورشد: ما در دهه ۶۰، جنگ و حماسه ۸ ساله دفاع مقدس، شهیدان سرافراز، محاصره اقتصادی و سیاسی و مشکلات داخلی را تجربه کردیم و مردم هم مشکلات را تحمل؛ و هم خوشحال و مقاوم زندگانی سپری کردند.
نادعلی اظهارداشت: اینک که در آغاز یک دوره پر از فعالیت، نشاط و انگیزه کاری، چه در دولت و دستگاه های اجرایی و چه در شورای اسلامی و شهرداری تهران بهسر میبریم، خوب است با یک نگاه انسانی مناسب که از مبانی انقلاب اسلامی و راهبردهای مستخرج از آن نتیجه می دهد، به حال خوب مردم در ایران اسلامی و همشهری های عزیزمان در تهران بیاندیشیم.
سخنگوی شورای شهر تهران گفت: شاید امروز نخستین مساله ای که رضایت و حس رضایت را در شهروندان ایجاد میکند، پاسخگویی مناسب در هنگام مراجعه شهروندان عزیزمان به مراکز مختلف مدیریت شهری و شهرداریهای مناطق، توام با عدالتورزی و فساد ستیزی باشد.
وی خاطرنشان کرد: برای نیاز اولیه همشهریان باید زودتر از نیازهای ثانویه فکر، طراحی و اقدام کنیم، اگر در این شرایط، شهروندان در تهران نیاز روزافزون به زدن واکسن دارند تا احساس امنیت کنند، این اولویت ما هم باشد.
نادعلی ادامه داد: اگر در دوران کرونا همشهری ما، که با اتوبوس و مترو تردد میکند نیاز به ناوگان گستردهتر و با تعداد بیشتر دارد تا تراکم مسافر باعث همهگیری بیشتری نگردد، ما هم بر روی این مهم تمرکز کنیم.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران اضافه کرد: اگر با کارهای مرتبط به کالبد شهر، به دنبال خدمت به شهروند تهرانی از جنس خدمات شهری و عمران و شهرسازی هستیم با کار بر روی روح شهر، آسایش و آرامش روح و روان وی را در این کلانشهر باید دنبال کنیم.
وی با بیان اینکه با طراحی فرهنگی درست، در ایام الله و مناسبت های دینی و ملی برای مردم امکان ابراز احساس در چارچوب ضوابط ارزشی و همراه با مراعات شیوهنامه های بهداشتی فراهم کنیم گفت: شهروندان پر از عاطفه و احساس ما، هم نیاز به سوگواری و غمگساری به اندازه و به موقع و هم نیاز به جشن ها و مولودی ها و شادی دارند.
نادعلی بیان کرد: شهروندان درگیر کرونا که اینک با ماندن در خانه، از دست دادن بسیاری از عزیزان خود، از بین رفتن کار و کسب هایشان، تحمل تحریم های ظالمانه استکبار و مدیریت بد و کاهلانه هشت سال گذشته، به افسردگی سوق داده شده اند، نیاز به نهضت امید دارند.
سخنگوی شورای شهر تهران گفت: نهضت امید یکی از بایسته هایش آوردن مردم، گروههای مرجع مردمی و نخبگان در وسط میدان جهت کار و تلاش برای حل مسائل شهر و شهروندان، خدمت و کمک مومنانه به سایر همشهری ها، به ویژه مستضعفین است.
نادعلی یادآورشد: نهضت امید برای تاثیر گذاری عمیقتر نیاز به تولیدات هنری که ریشه در مبانی اسلامی انقلاب دارد، سرود و موسیقی و تئاتر های خوب خیابانی لازم دارد، و باید سخنان امیدآفرین، حرف های نغز و دلربا و طنز فاخر و شادیافزا را به همشهریان عزیزمان تقدیم کند.
نظر شما