به گزارش ایرنا، خالد جعفری روز سه شنبه در نشست ستاد عالی توسعه تعاون کردستان اضافه کرد: مدیران و اعضای شرکتهای توسعه و عمران باید دورنما و چشم انداز بلندمدت داشته باشند چرا که اهداف کوچک و دستاوردهای آنی، نمیتواند تعاونیها را به اهداف اصلی که همانا توسعه همه جانبه است، نزدیک کند.
وی ریسک پذیری بالا، چشمپوشی از ضعفها، بهره گیری از پتانسیل های پیشرو و الگوبرداری از تعاونیهای موفق را لازمه موفقیت در تعاونیهای توسعه و عمران شهرستانی برشمرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان یادآور شد: دولت سیزدهم و به ویژه شخص وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نگاه و باور ویژهای به تعاون دارند و این مهم، بزرگترین ظرفیت برای تشکیل و فعالیت تعاونیهای کارآمد از نوع توسعه و عمران است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان نیز در این نشست اظهار داشت: فراهم سازی زمینه رشد تعاونیهای کارآمد، کمک شایانی به توسعه همه جانبه جوامع می کند.
برهان صلواتی خواستار حمایت مدیران دولتی از تعاونگران شد و گفت: این حمایتها، کمک بزرگی به تعاونگران برای نقش آفرینی در تحقق سهم ۲۵ درصدی اقتصادی کشور است.
وی سپس با ارائه گزارشی از فعالیت تعاونیهای توسعه و عمران شهرستانهای بیجار، دیواندره و مریوان و ابراز خرسندی از عملکرد این تعاونیها، افزود: خوشبختانه امروز تعاونگران پیشقراول و پیشقدم در توسعه این شهرستانها شدهاند.
در این نشست مدیران تعاونیهای توسعه و عمران شهرستانهای بیجار، مریوان و دیواندره گزارشی از فعالیتهای انجام شده در شهرستانهای محل فعالیت خود را تشریح و برای همکاری و مشارکت در روند توسعه استان و شهرستان اعلام آمادگی کردند.
شرکتهای تعاونیهای توسعه و عمران شهرستان با عضویت نیم درصد از جمعیت هر شهرستان تشکیل میشود که در کردستان سه مورد در شهرهای بیجار، مریوان و دیواندره فعال است.
آمار تعاونیهای فعال و در دست اجرای کردستان یک هزار و ۸۹۶ مورد است که این میزان تعاونی برای ۱۶ هزار نفر اشتغالزایی ایجاد کرده است. هم اکنون ۱۸۳ هزار نفر در تعاونیهای استان عضویت دارند که از این تعداد ۱۴۰ هزار نفر (۷۶ درصد) مرد و ۴۳ هزار نفر (۲۴ درصد) زن هستند.
نظر شما