به گزارش ایرنا از پایگاه خبری "وا تودی"، هند همچنین خاطرنشان کرد این سیاست تبعیض آمیز انگلیس بر شهروندان هندی که میخواهند به آن کشور سفر کنند تاثیر خواهد داشت. "هارش واردان شرینگلا" معاون وزیر خارجه گفت که قوانین جدید که هفته پیش اعلام شده و از ماه آینده اجرایی میشود ، ممکن است هند را وادار به اجرای تدابیر متقابل سازد.
بر اساس قوانین جدید انگلیس، اتباع هندی هنگام مسافرت به انگلیس حتی اگر با واکسن "آسترازنکا" تولیدی هند بطور کامل هم واکسینه شده باشند باید ۱۰ روز قرنطینه شوند و آزمایش کووید-۱۹ بدهند. انگلیس واکسن آسترازنکا تولید شده با مجوز موسسه سرم هندوستان را به رسمیت نمیشناسد. این موسسه بطور رسمی از اتحادیه اروپا درخواستی برای تایید رسمی این واکسن که در هند "کوویشیلد" نامیده میشود ارائه نداده است.
اس. جایشانکار وزیر خارجه هندوستان روز سه شنبه اعلام کرد که این موضوع را با "لیز تروس" وزیر خارجه انگلیس در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل مورد بحث قرار داده است. او در یک توییت اعلام کرد که از تروس خواسته این مساله را بطور فوری حل و فصل نماید.
قوانین جدید انگلیس که همچنین اتباع چند کشور دیگر را نیز ملزم به قرنطینه هنگام ورود به انگلیس میکند موجب خشم در هندوستان شده است.
هندوستان به عنوان بزرگترین تولیدکننده واکسن در جهان روز دوشنبه اعلام کرد که در ماه اکتبر کار صادرات و اهدای واکسنهای اضافی را از سر خواهد گرفت. این کار به مدت یک ماه به علت افزایش بیماری در هند معلق شده بود.
این خبر درحالی مطرح شده که شرکت "جانسون اند جانسون" دوز دوم تقویتی برای محافظت در موارد شدید کووید-۱۹ را اعلام کرد. تزریق دوزهای تقویت کننده همچنین آنتیبادیهای بیشتر تولید میکند. کارشناسان پزشکی از دوز تقویتی جانسون اند جانسون استقبال کرده اند.
نظر شما