به گزارش ایرنا انسیه خزعلی شامگاه چهارشنبه در دیدار با تعدادی از زنان کارآفرین موفق خوزستان در سالن شهید رجایی استانداری بیان کرد: باید ابتدا شرایط اقتصادی را در کشور بهبود بخشیم تا بدنبال آن بتوانیم فعالیت های فرهنگی انجام دهیم و آسیب های فرهنگی و اجتماعی را در کشور برطرف نماییم.
وی با تاکید بر لزوم اجرای عدالت در جامعه گفت: یکی از راه های اجرای عدالت این است که مردم به حداقل ها برسند و فکر آنها در گیر و دار نیازهای اولیه نباشد و به همین منظور اشتغالزایی از اهمیت بالایی برخوردار است تا مردم دغدغه اقتصادی و معیشتی نداشته باشند.
خزعلی ادامه داد: یکی از اهداف دولت این است که طی چهار سال آینده آرمان های دولت که اصلی ترین آن اجرای عدالت هست را محقق کند.
وی با گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار داشت: سال های قبل ازانقلاب در خدمت خوزستان بودم و از مهمان نوازی، مقاومت و حماسه آفرینی خوزستانی ها بهره بردم و دوست داشتم که دوباره در این استان حضور پیدا کنم.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده ادامه داد: خوزستان محروم نیست بلکه مقاوم و صبور است و در هشت سال دفاع مقدس این موضوع ثابت شده است .
وی گفت: چند سال است که مهمترین و مجاهدانه ترین کار را کارآفرینی می دانم و بعد از ریاست دانشگاه فقط ایجاد کار را برای جوانان پذیرفتم چون اکنون جهادی بالاتر از این نیست.
در ادامه این نشست معاون اداره کل سیاسی استانداری خوزستان بیان کرد: حضور زنان خوزستان در انتخابات شوراهای شهر و روستا نسبت به دوره پنجم افزایش داشته اما آمار خوبی از انتخاب زنان در این عرصه نیست.
شهناز داوودی اظهار داشت: در انتخابات دوره ششم شوراهای اسلامی شهر و روستا ۱۹ کُرسی از ۴۷۷ کُرسی شوراها به زنان خوزستانی اختصاص یافت که بسیار کم است.
وی گفت: ۲۹ شهرستان و ۸۷ شهر در استان وجود دارد که شورای شهر در آنها برگزار شد.
وی گفت: بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ روستا در خوزستان وجود دارد که در حدود ۲ هزار روستا انتخابات برگزار شد.
داوودی افزود: در شهرهای کوچک تر و با جمعیت کمتر مثل هفتکل و گتوند استقبال بیشتری از کاندیدای زن شد اما در شهرهای پرجمعیت مثل اهواز، ماهشهر و بهبهان هیچ کُرسی داوطلب زن در این دوره و دوره قبل نداشتند.
معاون اداره کل امور سیاسی،انتخابات و تقسیمان کشوری استانداری خوزستان بیان کرد: با پتانسیلی که خوزستان در فرهنگ و اقلیم دارد جا دارد که در بحث بوم گردی بیشتر کار شود که متاسفانه استان در این بخش بسیار ضعیف عمل کرده است .
داوودی با اشاره به اینکه دختران جوان روستایی با خوداتکایی کسب و کارهای کوچک راه اندازی می کنند افزود: برندسازی ، تجاری سازی و تسهیل گری اگر مورد توجه کارآفرینان قرار گیرد می توانند کسب و کار موفقی داشته باشند.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده روز چهارشنبه در نخستین سفر استانی خود به خوزستان سفر کرد.
در این سفر ۲ روزه دیدار با زنان موفق و کارآفرین و بررسی مشکلات و نیازهای زنان خوزستان و نشست با مسئولان استان در برنامه کاری وی قرار دارد.
نظر شما