به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری سنگال، «مکی سال» روز جمعه در نیویورک بر ضرورت همکاریهای مشترک در تحقق دومین هدف پاریس برای اختصاص ۶۷ میلیارد دلار به کشورهای آفریقایی بر اساس شرایط مورد توافق تاکید و اضافه کرد با در نظر گرفتن سهمیه کشورهای ثروتمند میتوان توافق کرد که این رقم به مرز ۱۰۰ میلیارد دلار برسد.
او تصریح کرد بدین ترتیب، میتوان آغازگر معامله جدید با آفریقا از طریق حاکمیت اقتصادی و مالی جهانی اصلاح شده، عادلانه تر و فراگیر بود.
مکی سال در عین حال کمکهای توسعهای را به تنهایی برای برآورده کردن نیازهای قاره آفریقا ناکافی خواند و گفت: این حمایتها باید در قالب وامهایی به منظور تامین مالی بخشهای اساسی برای بهبود اقتصادی در نظر گرفته شود .
او از کشورها و موسسههای شریک خواستار تسهیل قوانین سازمان همکاری و توسعه اقتصادی شد تا پتانسیل سرمایه گذاری در آفریقا آزاد شود.
آفریقا با رسیدن به مرز ۸ میلیون و ۲۷۰ هزار مورد ابتلا به کووید ۱۹ و نزدیک به ۲۰۹ هزار فوتی در شرایطی روزهای سختی را پشت سر میگذراند که بنا به اعلام سازمان جهانی بهداشت، افزایش ۷ برابری میزان ارسال واکسن به این قاره ضرورت دارد.
«ماتشیدیسو موئتی» مدیر بخش منطقه آفریقا سازمان بهداشت جهانی به تازگی با تاکید بر همبستگی بینالمللی برای پایان دادن به همهگیری گفته این همبستگی برای میلیونها آفریقایی که به طور بالقوه در معرض بیماری قرار دارند و شمار زیادی از مردم آن در شرایط سختی زندگی می کنند، یک امر حیاتی است. بنابراین ارسال واکسنها بدون فوت وقت باید انجام شود.
در زمان حاضر تنها تقریبا ۳ تا ۴ درصد مردم آفریقا علیه کرونا واکسینه شدهاند.
در حالی که کشورهای ثروتمند جهان نرخ واکسیناسیون خود را به ۶۰ درصد رساندهاند اما کشورهای آفریقایی همچون اریتره و بروندی هیچ واکسنی دریافت نکردهاند.
نظر شما