به گزارش گروه فرهنگی ایرنا از روابط عمومی شبکه پرس تی وی، پیمان جبلی در دیدار با جمعی از اساتید دانشگاه، شعرا، نویسندگان و فعالان فرهنگی، ادبیات فارسی و رسانه را به عنوان دو بال پرواز ایثار و فداکاری و پایداری ملت ایران در مقاطع حساس چهار دهه گذشته انقلاب اسلامی و دفاع مقدس توصیف کرد.
جبلی در این دیدار در محل مجموعه سعادت آباد برون مرزی، میزبان تنی چند از هنرمندان و چهره های شاخص شعر و ادبیات انقلاب اسلامی، اساتید دانشگاه و مدیران و فعالان فرهنگی کشور بود.
معاون برون مرزی صداوسیما پس از شنیدن سخن حاضران این نشست که به طرح مباحثی در حوزه فرهنگ و هنر انقلاب اسلامی و دفاع مقدس پرداختند، از دو عنصر مهم تشخص و توفیق رسانه ملی یعنی کسب مرجعیت و توجه به ذائقه عمومی یاد کرد و بر لزوم توجه مضاعف به سند محتوایی و صحت و وثوق و دقت آن در کنار توجه به مرجعیتیابی رسانه ای تاکید کرد.
معاون برون مرزی صداوسیما از جایگاه دانشگاه و اساتید و دانشجویان و پژوهشگران دانشگاهی و به ویژه دانشگاه صداوسیما نیز سخن گفت و لزوم ارائه الگوی مطلوب ارتباطی صداوسیما با جامعه را، یادآور شد.
جبلی یکی از رازهای زندهماندن تاریخ کربلا و حماسه عاشورا را در جریان شعر و ادبیات دانست و افزود: در فرهنگ اصیل ایرانی هر چه از عاشورا در یاد و خاطر نسل های متمادی است، مدیون ادبیات موزون فارسی است. در حوزه تمدنی هم آنچه ما را به عنوان ابر قدرت تمدنی در جهان شناسانده است، حاصل جریان زنده و پویای ادبیات فارسی است.
وی ادبیات فارسی و رسانه را به عنوان دو بال پرواز ایثار و فداکاری و پایداری ملت ایران در مقاطع حساس چهار دهه گذشته انقلاب اسلامی و دفاع مقدس توصیف کرد که موتور محرک و بسیج کننده اقشار مختلف مردم در صحنه های گوناگون تاریخ معاصر بوده است.
معاون برون مرزی صداوسیما افزود: متاسفانه از پیوند این دو بال قدرتمند استفاده شایانی نکرده ایم و لازم است در افق آینده صداوسیما، جایگاه ویژه ای به این امر اختصاص یابد.
در نشست عصر دیروز معاون برون مرزی صدا وسیما، چهره های مطرحی چون حسین قرائی، ادیب، نویسنده و معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صداوسیما؛ مرتضی امیری اسفندقه، شاعر؛ عزیزالله سالاری، استاد دانشگاه و نویسنده؛ احمد بابایی، شاعر؛ علی محمد مودب، شاعر و مدیر عامل موسسه ادبی شهرستان ادب؛ محسن شاکری نژاد، رئیس گروه ارتباطات دانشگاه صداوسیما؛ سید عماد حسینی، مدیر گروه تلویزیون دانشگاه صداوسیما؛ رحیم مخدومی، نویسنده؛ رضا واعظی، نویسنده؛ مصطفی محدثی خراسانی، شاعر؛ محمود اکرامی فر، شاعر و پژوهشگر زبان و ادبیات فارسی و سیدمحمدصادق مرکبی، استاد دانشگاه و پژوهشگر به طرح نظرهای خود درباره راهکارهای بهبود عملکرد و جایگاه صداوسیما در حوزه هایی چون تربیت و استفاده بهینه از نیروی انسانی، بهره گیری از ظرفیت های ادبیات فارسی در برنامه سازی و مولفه های توفیق صداوسیما در ارتباط با اقشار مختلف مردم پرداختند.
نظر شما