غلامرضا امیدی روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این موکب با عنوان خادمان امام رضا(ع) از روز جمعه هفته جاری دوم مهرماه شروع به فعالیت کرده و روزانه پخت پنج هزار پرس غذا را بین زوار حسینی توزیع می کند.
وی ادامه داد: با توجه به حجم تردد زوار این رقم اکنون به ۲ وعده هشت هزار پرسی در روز افزایش یافته است.
به گفته وی، غذاهای پخته شده در آشپزخانه اینموکب پخت و پس از بسته بندی در مرز مهران و پایانه بین زایران اربعین توزیع می شود.
امیدی با ذکر اینکه ۶۰ نیرو در این موکب در حال خدمت رسانی به زایران بوده و همگی بصورت خودجوش و مردمی فعالیت دارند گفت: این موکب تا سه روز بعد از اربعین به زوار خدمات دهی خواهد داشت.
نظر شما