به گزارش ایرنا به نقل از رسانه های لبنان، جنبش امل لبنان در بیانیه خود درگذشت بانوی مجاهد «پروین خلیلی» همسر امام موسی صدر و یار و یاور همیشگی آن امام در راه جهاد را تسلیت گفت.
در این بیانیه آمده است که همسر امام موسی صدر بخش اعظم عمر خود را با صبر و بردباری سپری کرد و در سخت ترین شرایط حامی و پشتیبان خانواده خویش بود.
این بیانیه افزود: همسر امام موسی صدر نمونه بانوی زینبی مجاهد بود. وی درگذشت؛ درحالی که غم و قصه نبود (همسر خود) را در دل داشت.
جنبش امل لبنان برای همسر بزرگوار امام موسی صدر رحمت واسعه و بهشت برین و به خاطر این مصیبت برای امام موسی صدر در غربت خود و برای خانواده وی صبر و بردباری و آرامش و برای محبان ایشان پاداش و ثواب بزرگ از خداوند متعال مسالت کرد.
این جنبش همچنین خواهان گسترده ترین مشارکت در مراسم تشییع آن مرحومه شد که ساعت ۱۱ صبح فردا شنبه به وقت محلی در شهر صور در جنوب لبنان برگزار خواهد شد.
همزمان مجلس اعلای شیعیان لبنان نیز در پیامی درگذشت خانم پروین خلیلی همسر امام موسی صدر را تسلیت گفت.
در بخشی از این پیام آمده است: آن مرحومه نمونه بانوی مبلغ صبور و بردبار و یار و همراه امام موسی صدر در مسیر جهادی خود بود و نیمی از عمر خویش را با غم فراق، به امید بازگشت امام موسی صدر سپری کرد.
مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان نیز با دعوت از مردم برای شرکت در مراسم تشییع پیکر همسر امام موسی صدر اعلام کرد که این مراسم از مقابل موسسات امام موسی صدر در شهر صور آغاز خواهد شد و پیکر وی سپس در محل حسینیه الزهراء (س) این شهر به خاک سپرده خواهند شد.
امام موسی صدر در سوم شهریور ۱۳۵۷ شمسی و در آخرین مرحله از سفر دورهای خود به برخی کشورهای عربی، بنا به دعوت رسمی معمر قذافی رهبر معدوم لیبی، به آن کشور رفت و در روز ۹ شهریور در آنجا ربوده شد.
رژیم وقت لیبی در ۲۷ شهریور ۱۳۵۷ و به دنبال اعتراض مردم لبنان، حوزههای علمیه و مطبوعات منطقه با انتشار بیانیهای اعلام کرد که امام صدر و دو همراه ایشان، با پرواز شماره ۸۸۱ مورخ ۹ شهریور هواپیمایی آلیتالیا، طرابلس را به سوی رم ترک کردهاند.
در پی این ادعا، دستگاههای قضایی دولتهای لبنان و ایتالیا و همچنین تحقیقات انجام شده از سوی واتیکان، ادعای لیبی مبنی بر خروج صدر از آن کشور و ورود او به رم، رسماً تکذیب شد.
پروین خلیلی، پس از سالها چشم انتظاری برای آزادی امام موسی صدر و تحمل رنج بیماری، بعد از ظهر هشتم مهرماه در بیمارستانی در لبنان در سن ۸۳ سالگی چشم از جهان فروبست.
او یار، همراه و حامی صبور امام موسی صدر در همه سالهای فعالیت ایشان در شرایط پیچیده و سختیهای لبنان و جنگ داخلی بود.
خلیلی پس از ربوده شدن امام صدر نیز لبنان را ترک نکرد و همواره چشم به راه آزادی و بازگشت او از این اسارت طولانی بود.
نظر شما