محمدرئوف نصری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این آتش سوزی از سه جهت شروع شده و سه گروه از همکاران شامل ۲ گروه حفاظت منابع طبیعی سنندج و یک گروه از بخش خصوصی به همراه سمنها و شهرداری سنندج مشغول مهار آن هستند.
وی با بیان اینکه آتشسوزی تقریباً نزدیک به قله آبیدر رخ داده است افزود: از آنجا که ماشینآلات شهرداری و آتشنشانی توان طی کردن این مسیر را ندارند، همکاران از سمت بالا و در جهت مخالف باد مشغول اطفای حریق هستند.
رییس اداره منابع طبیعی سنندج، شدت آتشسوزی را زیاد اعلام کرد و گفت: این سومین بار در سال جاری است که آبیدر دچار آتشسوزی میشود و در ۲ نوبت قبلی ۳.۵ هکتار از این منطقه تفریحی دچار آتشسوزی شده است.
نصری،عامل ۲ آتش سوزی قبلی را انسانی اعلام کرد و افزود: یکی از عوامل آتشسوزی عمدی بوده و دیگری نیز در پی فراموش کردن خاموش کردن آتش بوده است.
وی با بیان اینکه آبیدر به عنوان نماد و معرف شهر سنندج است و باید همه مردم حافظ این منطقه تفریحی و گردشگری باشند تاکید کرد: امسال با وجود اینکه پوشش گیاهی سطحی است ولی آتش سوزی ها باعث شده تا سیمای آبیدر زشت و نازیبا شود.
در غرب شهر سنندج در انتهای خیابان آبیدر، پارک جنگلیای قرار گرفته که یکی از بی نظیرترین جاذبههای سنندج به شمار می آید. کوه آبیدر با چشمههای آب زیرزمینی که در دل خود دارد به یکی از زیباترین مناطق گردشگری در غرب ایران تبدیل شده است.
چشم اندازه زیبای پارک جنگلی آبیدر چشم هر بینندهای را خیره میکند و در تمامی سال منظرهای زیبا از خود به جای میگذارد که موجب سفر عدهای کثیر از گردشگران به این منطقه شده است. از مشهورترین مکانهای گردشگری آن میتوان شفا، ماماتکه، کانی بانته و گویزه کویر را نام برد.
آبیدر به معنای درهای است که آب زیاد از آن میجوشد، این کوه از دو کوه به نامهای آبیدر بزرگ و کوچک تشکیل شده و اکثر کوهنوردان از کوه کوچک برای کوهنوردی استفاده می کنند.
نظر شما