به گزارش ایرنا حسین مدرسخیابانی شامگاه جمعه در دیدار با رییس و اعضاء هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهارداشت: هر چند امیدواریم براساس پیشبینیهای هواشناسی، تداخل توفانهای تابستانی منطقه سیستان از اثرات تخریبی توفند شاهین در شهرستانهای جنوبی سیستان و بلوچستان بکاهد امّا لازم است تمامی دستگاههای اجرایی و ستاد بحران استان برای برخورد با بدبینانهترین شرایط جوی آماده باشند.
وی افزود: هماینک معاون عمرانی استانداری و مدیر بحران استان در منطقه حضور دارند و آخرین وضعیت جوی و پیش بینیهای هواشناسی به صورت لحظه به لحظه کنترل میشود.
به گفته معاون امور عمرانی فرمانداری چابهار تمهیدات لازم برای کاهش خسارتهای طوفان حارهای در این شهرستان بندری اندیشیده شده است.
عبدالغفور هوت با تشریح فعالیتها و اقدامات ستاد مدیریت بحران چابهار در زمینه طوفان حاره ای افزود: از زمان اعلام وقوع طوفان و چرخند حاره ای گلاب تمامی اقدامات و تمهیدات انجام و ستاد پیشگیری هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان نیز تشکیل شده است.
وی گفت: گزارش لحظه به لحظه هواشناسی به ستاد و اعلام درفضای مجازی جهت اطلاع عموم مرتب در حال انجام است و همچنین اطلاع رسانی به مردم از طریق رسانه های ارتباط جمعی و فضای مجازی برای مراقبت و استحکام منازل مسکونی وماندن درخانه و همینطور در صورت ناامن بودن منازل مراجعه به فضاهای عمومی که از قبل تدارک دیده شده، انجام شده است.
وی ادامه داد: به شهروندان اعلام شده حتی الامکان از تردد غیر ضروری در سطح معابر شهری وسفرهای برون شهری درموقع فعالیت طوفان اجتناب ورزند و هشدارهای لازم درخصوص عدم اطراق و تردد در حاشیه رودخانه ها صورت گرفته است.
معاون عمرانی فرمانداری چابهار تصریح کرد: مسیرهای منتهی به ساحل بسته شده و هشدار باش های لازم برای پرهیز از رفتن به ساحل و جلوگیری از تردد صادر و عملی شده است.
هوت افزود: اطلاع رسانی درخصوص عدم تردد شناورها به دریا وهدایت شناورها و قایقها به نقاط امن ازطریق تعاونی لنج داران، شیلات، اداره بنادر و دریابانی انجام شده و تشکیل جلسات داخلی توسط ادارات بنادر و دریانوردی، شیلات، شهرداری و کلیه ادارات مرتبط اجرایی برگزار شده است.
وی به تجهیز و آمادگی تیمهای امداد ونجات هلال احمر و فعالان وخیرین مردمی در سطح منطقه خبر داد و خاطرنشان کرد: تمامی سالن های ورزشی وسالن های ویژه دانشگاه دریانوردی، اداره بنادر، منطقه آزاد و بطورکلی فضاهای عمومی و مساجد برای استفاده عموم که منازلشان در خطر سیل قرار دارد، بازگشایی و آماده شده اند.
وی به تشکیل جلسات ستاد توسط بخشداران در بخشها و دهیاران در سطح روستاها اشاره و بیان کرد: آماده نمودن افکار عمومی برای مقابله و مواجهه منطقی با طوفان ازطریق فضای مجازی و رسانه های جمعی یکی از اقدامات مهم برای آگاهی سازی بیشتر بوده است.
معاون عمرانی فرمانداری چابهار گفت: مسیر دفع آب، جداول، معابر، پلها و مسیلهای داخل شهر و همینطور اصلاح اشجار در معرض خطر توسط شهرداری انجام شده و تیمهای اداره برق برای رفع قطعی وافتادگی تیرهای برق احتمالی و اداره اب فاضلاب درصورت قطعی اب تجهیز شدهاند.
وی به استقرار تیمهای راهداری در محور ها و باز کردن مسیر آب، پلهای جاده ای بین شهری شهرستان توسط اداره راهداری وحمل ونقل جاده ای اشاره کرد و گفت: جلسات کمیته امنیتی و آمادگی واحدهای نظامی وانتظامی برای کمک رسانی درصورت اسیب های احتمالی ناشی از طوفان تشکیل شده است.
وی ادامه داد: درخواست کمک از ستاد استانی برای گسیل ماشین الات عمرانی ادارات استان به شهرستان شده و همچین علاوه بر این به پیمانکاران مستقر درشهرستان اعلام شده تا ماشین الات عمرانی را برای توفان و سیل آماده کنند.
معاون عمرانی فرماندار چابهار گفت: تامین وذخیره سازی سوخت مورد نیاز خودروها و کامیونها وماشین الات ازطریق شرکت نفت، سرکشی واعلام به خبازیهای شهرستان جهت تامین وپخت نان مورد نیاز و تعطیل نمودن مدارس ودانشگاهها در زمان وقوع توفان حاره ای از دیگر اقدامات ستاد مدیریت بحران در چابهار است.
نظر شما