امیر ارجمند روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: زنجان از جمله استانهایی است که ظرفیتهای بسیاری در حوزه میراثفرهنگی و گردشگری دارد بطوری که هر شهرستان دارای اقلیم، محصولات و جاذبه های مختلفی است.
وی اضافه کرد: این ادارهکل همواره در راستای بسترسازی عمومی و تبیین اهمیت جایگاه گردشگری در سطوح مختلف افکار عمومی، معرفی تصویر واقعی و صحیح از استان در جوامع بین الملل در تلاش بوده که طی یک سال گذشته توسعه و به روز رسانی حوزه گردشگری را به عنوان رویکرد اصلی خود انتخاب کرد.
این مسوول، زیرساختها و جاذبههای گردشگری را مکمل همدیگر عنوان کرد و گفت:هر کجا زیرساختهای مناسبی فراهم شود، گردشگران با رغبت فراوان به آنجا سفر میکنند و بطور قطع موضوع جذب گردشگر و سرمایهگذار بخش خصوصی در سالهای آینده بهتر از این میتواند در جذب گردشگر پایدار کمک حال باشد.
وی اظهار داشت: سال گذشته بالغ بر ۲۰۹ میلیارد تومان سرمایه گذاری در بخشهای گردشگری و صنایع دستی این استان محقق شد که در نتیجه آن یکهزارو ۴۸۰ نفر صاحب شغل دایم شدند.
وی بیان کرد: در سال ۹۸ نیز بیش از ۱۲۴ میلیارد تومان سرمایه گذاری در حوزه گردشگری و صنایع دستی استان انجام شد که زمینه اشتغال دایم ۸۳۲ نفر و اشتغال موقت ۴۶۶ نفر را فراهم کرد.
ارجمند، با اشاره به اینکه ۹ واحد جدید بومگردی طی سال گذشته در استان راه انداری شده است، گفت: با راه اندازی این واحدها، ۲۰ اتاق با ۴۵ تخت به ظرفیت پذیرش اقامتگاههای بومگردی استان اضافه شد.
وی خاطرنشان کرد: در زمان حاضر شمار اقامتگاههای بومگردی استان به ۱۳۰ مورد رسیده است.
نظر شما