جهانگیر رستمزاد روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بزودی همه محدودیت های کرونایی برداشته و خدمات به صورت هوشمند ارایه می شود و این موضوع منوط به برخورداری از کارت واکسیناسیون است.
وی تاکید کرد: همه مدیران مکلف اند وضعیت تزریق واکسن کرونا کارمندان را رصد و با حذف برخی رفاهیات آنان را ترغیب به تزریق ۲ دز واکسن کرونا کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام تاکید کرد: باید ورود به ادارات و اماکن مختلف منوط به داشتن کارت واکسیناسیون شود تا سلامت و ایمنی افراد و محیط کار افزایش یابد.
رستمزاد از فرمانداران شهرستانهای مختلف استان نیز خواست از مدیران شهرستانی خود پیگیر وضعیت واکسیناسیون کارمندان خود شوند و نسبت به افزایش آمار واکسن کرونا در شهرستان خود کمک کنند.
صنوف و بازاریان مکلف به تزریق واکسن کرونا
رستمزاد اظهار داشت: باید فعالیت صاحبان تالارها، باشگاه های ورزشی، رستوران داران، اغذیه فروشان، فروشگاه ها و سایر بازاریان منوط به تزریق واکسن کرونا شود تا با ایمن سازی محیط کار بتوانیم به ارتقا سلامت جامعه و حذف کرونا کمک کنیم.-
رییس قرارگاه استانی مبارزه با کرونا افزود: باید همه تلاش کنیم با تزریق واکسن کرونا به حفظ سلامت خود و جامعه و کاهش چشمگیر کرونا کمک کنیم.
وی یادآور شد: بر اساس اعلام مسئولان دانشگاه علوم پزشکی استان بیشتر افرادی که در اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده اند، واکسن تزریق نکرده بودند.
رستمزاد تاکید کرد: با تزریق واکسن سطح سلامت و ایمنی افراد جامعه افزایش می یابد و دیگر شاهد شیوع بیماری و مرگ و میرهای ناشی از کرونا نخواهیم بود.
وی از رسانه ها خواست با فرهنگ سازی نسبت به آگاهی مردم برای استقبال از واکسیناسیون همچون قبل تلاش کنند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، این در حالی است که بر اساس مصوبه ستاد کرونا استانی، همه کارمندانی که واکسن کرونا تزریق نکرده اند، از خدمات رفاهی، اضافه کار و ارتقا رتبه و طبقه محروم می شوند.
همچنین دانشجویانی که واکسن کرونا تزریق نکنند از خدمات خوابگاه و سلف سرویس محروم می شوند.
تاکنون 62 درصد افرادی بالای 12 سال یک دز واکسن و 25 درصد جمعیت استان دو دز واکسن کرونا را در استان ایلام تزریق کرده اند.
نظر شما