علوم پزشکی مشهد کمترین میزان مرگ ومیر بیماران غیرکرونایی را داشته است

مشهد- ایرنا- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این دانشگاه کمترین میزان مرگ و میر بیماران غیر کرونایی طی ۲ سال اخیر را داشته است که این امر نشان دهنده خدمات رسانی مناسب به تمامی بیماران با توجه به شرایط همه گیری ویروس کروناست.

به گزارش روز یکشنبه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر شاپور بدیعی در نشست "برنامه ریزی حوزه درمان" که با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مدیران حوزه معاونت درمان و روسای بیمارستان ها برگزار شد با اشاره به این که با تلاش مدافعان سلامت در دوران همه گیری ویروس کرونا خدمات به شکل مناسبی به بیماران کرونایی و غیر کرونایی ارائه شد افزود: با تمام توان تلاش می شود که با استفاده از تجربیات سایر استادان و صاحبنظران ضمن ارتقای کیفی خدمات، از بروز مرگ و میر بیماران نیز پیشگیری کرد.  
وی ضمن قدردانی از تلاش ها و ایثارگری های تمامی مدافعان سلامت در دوران همه گیری ویروس کرونا به ویژه در زمان پنجمین اوجگیری کرونا ادامه داد: با وجود سرعت بخشی در برنامه واکسیناسیون پیش بینی می شود که با موج ششم کرونا مواجه شویم و لازم است که برنامه ریزی های لازم برای خدمات رسانی مناسب به بیماران صورت گیرد تا مشکلی در این زمینه ایجاد نشود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با قدردانی از تمامی دست اندرکاران حوزه واکسیناسیون و سرعت بخشیدن به فرایند این برنامه گفت: در حال حاضر پوشش واکسیناسیون به ۶۰ درصد جمعیت هدف در مناطق زیر پوشش رسیده است و امیدواریم با تکمیل و پوشش تمامی گروه های هدف شرایط بحرانی در دوره‌های اوج گذشته را شاهد نباشیم.
بدیعی با بیان این که برنامه ریزی های لازم برای مواجهه با ششمین اوجگیری کرونا در معاونت درمان و با همکاری صاحبنظران و اندیشمندان انجام شده است افزود: تقویت برنامه نظام ارجاع، طبقه بندی و مدیریت تخت های بستری با توجه به تعداد بیماران از جمله اقدامات و برنامه هایی است که در دستور کار قرار گرفته است.
وی با اشاره به تشکیل کارگروهی با همکاری معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: تلاش می شود با طبقه بندی تخت های بیمارستانی و استفاده برنامه ریزی شده از ظرفیت تخت ها از بروز آسیب به حوزه آموزش دانشجویان نیز جلوگیری شود.
در ادامه این نشست مدیران حوزه درمان و روسای مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به ارائه نظرات و پیشنهادات خود در راستای خدمات رسانی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی در دهه پایانی ماه صفر و همه گیری ویروس کرونا پرداختند.
۸۰ درصد جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند. این دانشگاه به عنوان قطب پزشکی در شرق کشور دارای حدود ۱۰ هزار دانشجو و ۲۵ هزار کارمند بهداشتی و درمانی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha