به گزارش ایرنا، ای که با آمدنت، زمین، طلوع عشق را باور کرد و بدی ها، عصبیت ها و تیرگی های جهالت، در روشنای گفتارت محو شد.
با قدوم مبارکت بشر جان تازه گرفت، زنان عزت، مظلومان فریادرس و ستمدیدگان کورسوی امیدی برای رهایی از چنگال ظلم یافتند که جز خدا در برابر هیچ کس و هیچ چیز سر به سجده نگذارند.
حضورت پایانی بر همه جهالت های دوران عرب و خرافه پرستی و بت پرستی بود و وجود مبارکت چراغ هدایتی برای همه جهان، نوری که با ملکوتی شدنت خاموش نگشته و شعله های درخشان و تابانش اذهان غفلت زده را در اعصار و روزگار از بی خبری، بیدار کرده است.
نام و نشانت همه نور است، نوری که هیچ ظلمت و تاریکی نمی تواند کتمانش کند و راه پر فروغت را به بیراهه نسبت دهد.
تو سرمنشا همه خوبی ها و فضایل نیکویی و چه غریبانه غم فراغ و غربت و تنهایی ات همچنان در گوش زمان فریاد می کند و عاشقانت را بی تاب.
تو ریسمان محکم و حبل المتین الهی هستی و راه نجاتی برای بشر که از ظلمت و نادانی و جهل خود را برهاند.
باشد که در پرتو رحمت و حقانیت تو جهان، چشمانش را به نور موعود برای برقراری حکومت عدالت تو بگشاید.
پیامبر اعظم(ص)، چشمه جوشان نور و رحمت عالمیان
روزهای پایانی ماه صفر مصادف با رحلت پیامبر اعظم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) در روز ۲۸ صفر است، پیامبری که منادی رحمت و نور امید مظلومان بود و سرآغاز نبوتش از جامعه بدوی عرب حجاز تا قرنها بعد از اسلام جهان را فرا گرفت.
جوانی امین و درستکار که محبوبیت خاصی در بین قوم عرب خود داشت و به واسطه همین امانتداری و پاکیش مورد احترام و عزت بزرگان قومش بود.
پس از سالها، وقتی در چهل سالگی خداوند جبرئیل امین را برای بشارت نبوتش فرستاد، این جوان امی به اذن الهی با نور قرآن قلب و وجودش هدایت شد و بشارت نبوتش سرآغازی بود برای تشکیل حکومت اسلامی.
پیامبر یکه و تنها بی هیچ یار و یاوری تنها به مدد علی ده ساله و خدیجه بانو، همسر وفادارش و عمویش توانست ندای حق طلبی و آزادی خواهی خود را به گوش مردم برساند.
کمکم یاران وفادارش یک به یک از بین ستم دیدگان و مظلومین گرد هم آمدند و سالهای سخت و اندوه بار مبارزه با بت پرستی و بشارت اسلام با همه رنج ها و مشقت هایش یک به یک سپری شد.
در همه این ایام هرچه بیشتر زمان سپری شد، حقانیت دین الهی اش برای شمار زیادی از مردم روشن شد.
جایگاه و مقام پیامبر اسلام (ص) با گذشت سالها در بین مردم جهان بیشتر نمود عینی پیدا کرد و همه حق شناسان به حقانیت دین و رسالت نبوی ایشان پی بردند.
پیامبر مکرم اسلام، مجموعه فضائل همه انبیاء و اولیا الهی است که به تنهایی توانسته است سرنوشت عالمی را تعیین کند زیرا که خداوند پس از ایشان هیچ نبی و پیامبری برگزیده است.
ویژگی های بارز و ارزنده در پیامبر اعظم مجموعه از علم همراه اخلاق، حکومت همراه حکمت، عبادت خدا همراه با خدمت به خلق، جهاد همراه با رحمت، عشق به خدا همراه با عشق به مخلوقات خدا هست.
محمد نبی(ص)، نمونه کاملی است که خداوند در عالم وجود، موجودی کامل تر از او نیافریده و مایه فخر و مباهات مسلمین بشمار می رود زیرا که او مبشر است، بشارت دهنده به نور و صداقت ، درستی و راستی و بشر را از راه جهالت و عصبیت و نادانی و خرافه پرستی به راه روشن انسانیت، مهربانی و آزادگی وخوبی رهنمون است.
وجود مبارک پیامبر اعظم در عرصه بین المللی، نقطه وحدت عقاید و عواطف همه ملت های مسلمان است و دینش بهترین و کامل ترین دین انبیای الهی بشمار می رود.
حضرت محمد مصطفی (ص) نقطه مشترک همه امت اسلامی در عقیده و عاطفه بشمار رفته و تبلور عینی همه ارزشها، اعتقادات و جهان بینی اسلامی و بهترین الگو برای مسلمانان و جهانیان است.
نظر شما