به گزارش ایرنا، دکتر حسین رنجبران روز چهارشنبه در نشست بررسی پیشرفت اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی دراستان ها که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، درباره آخرین وضعیت پرداختی های نسخه نویسی الکترونیکی گفت: اولین پرداخت در قالب نسخه الکترونیک در فروردین سال ۱۳۹۹ به میزان پنج میلیارد تومان انجام شد و اکنون آخرین پرداخت در شهریور سال جاری مبلغ ۴۷۰ میلیارد تومان است که رشد به نسبت مناسبی مشاهده می شود.
وی افزود: خوشبختانه در اجرای نسخ نویسی الکترونیک، موسسات غیر از دولتی دانشگاهی ورود قابل قبولی داشته و از مراکز دولتی دانشگاهی پیشرفت بیشتری داشتند، بطوری که از کل پرداختی به موسسات غیر از دولتی دانشگاهی در پنج ماه اول سال، ۵۴.۳ مربوط به نسخ الکترونیکی است. در مجموع پرداخت در قالب نسخه الکترونیکی نسبت به کل مبالغ تخصیص داده شده به بخش درمان در طول پنج ماه ابتدای سال ۲۳.۳ درصد است
معاون برنامه ریزی، مدیریت و توسعه منابع سازمان بیمه سلامت افزود: همچنین بابت هزینه درمان سطح ۲ و۳ سال ۱۴۰۰ تا کنون، مبلغ ۶۸۷۷ میلیارد تومان اختصاص داده شده که از این مبلغ ۱۶۰۲ میلیارد تومان برای نسخه الکترونیکی هزینه شده است.
رنجبران تاکید کرد: تسویه مطالبات موسسات در حوزه دولتی دانشگاهی تا پایان خرداد ماه انجام شده و علی الحساب تیر ماه دانشگاه های منتخب به تعداد ۴۵ دانشگاه نیز صورت گرفته و در شرایط کنونی آماده هستیم در صورت ثبت و رسیدگی اسناد مرداد ماه موسسات، مطالبات این ماه را نیز پرداخت کنیم.
وی گفت: همچنین تسویه مطالبات در بخش غیر از دولتی دانشگاهی تا پایان مرداد ماه صورت گرفته و در حال حاضر هیچ موسسه غیر از دولتی دانشگاهی طرف قرارداد با بیمه سلامت نداریم که پرداخت مطالبات آنها تا اول شهریور انجام نشده باشد، ضمن اینکه در بخش خسارت متفرقه بر اساس اسناد ثبت شده تا ۶ مهر ماه تخصیص مورد نیاز صادر شده است؛ از سوی دیگر در بحث نسخه نویسی و نسخه الکترونیکی پرداختی ها تا انتهای شهریور صورت گرفته است.
معاون برنامه ریزی، مدیریت و توسعه منابع سازمان بیمه سلامت ایران اظهار داشت: در بخش پزشک خانواده شهری و روستایی و همچنین نظام ارجاع صندوق بیمه سلامت همگانی و سایر اقشار نیز ۸۰ درصد علی الحساب تا پایان شهریور پرداخت شده است.
نظر شما