خلیل رنجبر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از این تعداد دانشآموز یک هزار و ۳۹۰ نفر در ۷۶ مدرسه ویژه استان و یک هزار و ۷۰۰ نفر نیز در ماکز مشکلات یادگیری مشغول به تحصیل هستند.
وی یادآور شد: همچنین از این تعداد دانشآموز چهارهزار و ۷۸۰ نفر دیرآموز و ۵۴۰ نفر نیز بصورت تلفیقی فراگیر از خدمات آموزشی، پرورشی، حمایتی و توانبخشی آموزش و پرورش با نیازهای ویژه استان بهره می برند.
رییس آموزش و پرورش استثنایی کردستان افزود: تعلیم و تربیت دانشآموزان با نیزهای ویژه سخت، پیچیده و تخصصی است، بنابراین با عادی سازی و همزیستی در کنار همسالان، فرهنگسازی و تغییر نگرش، آموزش خانواده و آگاهسازی جامعه می توان زمینه بهرهروی و استفاده از ظرفیتها و توانمندی های افراد با نیازهای ویژه را در جامعه فراهم کرد.
وی در ادامه با بیان اینکه امسال مدارس زیر ۵۰ نفر به صورت حضوری برگزار می شود، گفت: کلاسهای دانشآموزان آسیب دیده ذهنی، بینایی و شنوایی بیش از ۶ نفر به ۲ گروه و دانش آموزان آسیب دیده جسمی حرکتی، چند معلولیتی و طیف اتیسم بیش از سه نفر به ۲گروه تقسیم خواهند شد.
رنجبر با اشاره به اینکه امنیت و سلامت دانش آموزان برای ما در اولویت است، از والدین خواست نسبت به واکسینه کردن خود و فرزندانشان اقدام کنند.،چون با واکسینه شدن، سلامت خود، دانش آموزان و جامعه تضمین خواهد شد.
استان کردستان بیش از ۳۰۰هزار دانشآموز دارد که در سه هزار و ۸۰۰ واحد آموزشی تحصیل میکنند.
نظر شما