بسته تخصصی بهره‌وری صنایع غذایی در موسسه پژوهشی صنایع غذایی آماده شد

مشهد- ایرنا- رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی (مستقر در مشهد) اعلام کرد: همزمان با ۱۶ اکتبر (۲۴ مهرماه) «روز جهانی غذا» و «هفته غذا در کشور»، بسته تخصصی بهره‌وری صنایع غذایی در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ارائه می‌شود.

به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، قدیر رجب زاده گفت: خدمات ارائه شده در این بسته تخصصی شامل آزمایشگاهی، فنی و تخصصی، واگذاری دانش فنی، مشاوره ،تحقیق و توسعه، ثبت اختراع و حفاظت از مالکیت معنوی و آموزش های تخصصی پرسنل و نیروی انسانی شاغل در صنایع غذایی است.

وی به شعار سازمان جهانی فائو در روز جهانی غذا اشاره و بیان کرد: شعار سال ۲۰۲۱ سازمان جهانی فائو "اقدامات ما آینده ما را می سازد، تولید بهتر، تغذیه بهتر، محیط زیست و زندگی بهتر" است که بر اهمیت پژوهش برای داشتن فردایی بهتر اشاره دارد.

رجب زاده ادامه داد: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با توجه به رسالت های ملی و فراملی خود در این عرصه، ضمن حمایت های همه جانبه از صنایع غذایی فعال در کشور، تمام تلاش خود را برای انجام پژوهش های کاربردی و فناورانه با تاکید بر ارتقای ارزش افزوده، امنیت و ایمنی محصولات غذایی، ارائه خدمات علمی - تخصصی به مراکز صنعتی و ایفای نقش موثر در سیاست های ملی انجام داده است.

وی از ارائه بسته تخصصی بهره وری صنایع غذایی در هفته غذا به عنوان یکی از اقدامات این موسسه برای ترویج پژوهش و نوآوری در صنعت غذای کشور نام برد و گفت: صاحبان صنایع، دانشجویان و متخصصان صنایع غذایی می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر در بازه زمانی ۲۴ تا ۳۰ مهرماه ۱۴۰۰ با دفتر کارآفرینی و ارتباط با جامعه موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و شماره های ۳۵۴۲۵۴۰۹-۰۵۱ و ۳۵۴۲۵۳۶۴-۰۵۱ تماس حاصل کنند.

مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به عنوان یکی از مراکز مهم پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به منظور پاسخگویی به بخشی از نیازهای پژوهشی کشور از سال ۱۳۸۵ به عنوان "پژوهشکده مستقل ملی" و دارای مصوبه قطعی از شورای گسترش آموزش عالی فصل نوینی از فعالیت‌های خود را آغاز کرد.

سابقه فعالیت این پژوهشکده به سال ۱۳۶۰ باز می گردد که در ابتدا با نام سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران مرکز خراسان فعالیت خود را آغاز کرد و در سال های ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۵ با تبدیل مراکز استانی سازمان به پارک‌های علم و فناوری با نام پژوهشکده تحقیقات توسعه فناوری فعالیت خود را ادامه داده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha