به گزارش روز دوشنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، بوالفضل باقری فرد ضمن بیان این مطلب به برنامه وزارت بهداشت برای افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو، به خصوص در رشتههای پرطرفدار اشاره کرد و اظهار داشت: کارگروهی در خصوص بررسی افزایش ظرفیت در رشتههای علوم پزشکی از قبل در معاونت آموزشی وزارت بهداشت تشکیل شده بود که ما فعالیتهای این کارگروه را دنبال خواهیم کرد.
وی در ادامه تصریح کرد: کارگروه فوق نیازهای ما را در رشتههای علوم پزشکی، بر اساس استانداردهای جهانی پذیرش، نسبت استاد به دانشجو، تعداد دانشجویان فعلی و برخی موارد دیگر مورد تحلیل و بررسی قرار داده است.
معاون آموزشی وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: سیاست وزارت بهداشت در مورد ظرفیت پذیرش دانشجوی علوم پزشکی در سه مرکز تحقیقاتی دانشگاه های علوم پزشکی براساس داده های موجود مورد بررسی قرار می گیرد که یکی از این مراکز در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرار دارد.
او خاطر نشان کرد: به زودی ما جلسه مشترکی برای همفکری با شورای عالی انقلاب فرهنگی خواهیم داشت که بر اساس آن برنامه خود در مورد افزایش ظرفیت پذیرش در رشته های علوم پزشکی را اعلام می کنیم و مشخص خواهیم کرد روند کاری در این زمینه به چه شکل خواهد بود.
وی اظهار کرد: ما تا سال ۱۴۰۸ برنامه پذیرش دانشجویان علوم پزشکی و استاد را تعیین کرده و معلوم کردیم چه تعداد دانشجو باید تا این سال جذب کنیم.
معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه افزایش ظرفیت در رشته های علوم پزشکی تعاریف مختلفی دارد، افزود: برای رسیدن به اینکه در مقایسه با آمار فعلی باید تعداد دانشجویان ما تا سال ۱۴۰۸ به چه میزان برسد، لازم است طبق برنامه و نقشه علمی جامع کشور پیش برویم. ممکن است طی ۸ سال در برخی سال ها به افزایش ظرفیت نرسیم اما مهم این است که تا ۸ سال آینده به تعداد مشخص اعلام شده در نقشه دست یابیم.
باقری فرد تاکید کرد: ظرفیت پذیرش دانشجو در سه رشته پرطرفدار نظیر داروسازی، پزشکی و دندانپزشکی در سال جاری بر اساس روال سابق گذشته بود اما سیاست جدید خود را برای سال آینده اعمال خواهیم کرد.
نظر شما