«زهرا کساییپور» روز سهشنبه در نشست بررسی هفته ملی سلامت زنان استان مرکزی، افزود: زنان نقش موثری در ایجاد و تقویت روحیه امید و نشاط افراد خانواده دارند و نیاز است که آگاهانه با بهبود روحیه خودباوری در این بخش که در ۲ سال اخیر با شیوع کرونا آسیب دیده، نقشآفرینی کنند.
وی بیان کرد: کرونا حجم بالایی از فشارهای روانی، افسردگی و خشونتهای خانگی را برای جامعه دامن زده و بالا بردن آستانه تحمل با مشارکت زنان امری مهم در کاهش و مهار این معضلات است.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی ادامه داد: نیاز است در هفته سلامت بانوان به این موضوع به صورت ویژه پرداخته شود و تدابیر لازم برای ارایه خدمات مشاورهای از سوی دستگاههای مختلف اندیشیده شود.
کسایی پور اظهار داشت: برنامههای هفته سلامت با توجه به نامگذاری امسال با عنوان «زنان، مدیریت سلامت و مهار کرونا» با محوریت تاثیر بیماریهای کرونا بر سلامت زنان ترسیم شده است و توانمندی مهارتی زنان در غلبه به کرونا اهمیت ویژه دارد.
وی افزود: در جامعه باورهای غلطی در خصوص تزریق واکسن کرونا وجود دارد که تلاش شده در هفته سلامت زنان برای رفع این باورها و سرعت بخشیدن به واکسیناسیون زنان اقدامات ویژهای صورت گیرد.
مدیرکل دفتر امور بانوان وخانواده استانداری مرکزی اظهار داشت: تاکنون بیش از ۵۵ ویژهبرنامه با محورهای مختلف در هفته سلامت زنان این استان در نظر گرفته شده است.
کساییپور عنوان کرد: دسترسی بانوان شاغل به خدمات بیشتر بستههای سلامت در پایگاههای سلامت، مسابقه کتابخوانی آنلاین، پیادهروی بانوان دستگاههای اجرایی، برگزاری وبینارهای آموزشی با موضوعات مختلف، برگزاری جشن تولد برای فرزندان حاصل از درمان ناباروری جهاد دانشگاهی و پایش ناباروری توسط جهاد دانشگاهی استان مرکزی از مهمترین برنامههایی است که در این هفته پیشبینی شده است.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی اضافه کرد: شاخصهای فرزندآوری در استان مرکزی در سالهای اخیر قابل قبول نیست و این مهم در شیوع کرونا افت بیشتری یافته که باید یکی از موضوعات محوری هفته سلامت زنان امسال استان در حوزه زادآروی سالم و اهمیت آن باشد.
از ۲۴ تا ۳۰ مهرماه بهعنوان هفته ملی سلامت بانوان نامگذاری شده است.
نظر شما