داوود آتشی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۲ پایگاه به صورت چادری در مناطق پرتردد و اصلی شهر از روز گذشته خدمات خود را آغاز کرده و طی روزهای آینده نیز کادر درمان این پایگاه ها به صورت حضور در محله های شهر و به صورت کوچه به کوچه به امر واکسیناسیون خواهند پرداخت.
وی با بیان اینکه ۲ پایگاه سیار هم توسط آمبولانس های بیمارستان و مرکز اورژانس برای امر واکسیناسیون مجهز شده است، افزود: با مراجعه به مناطق حومه شهر و اطراف شهرستان، افرادی که تاکنون واکسن خود را دریافت نکرده اند، خدمات تزریق واکسن را از طریق این ۲ پایگاه دریافت خواهند کرد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان سردشت ادامه داد: علاوه بر پایگاههای سیار هم اکنون یک مرکز شهری واقع در سالن ورزشی حجاب بانوان، سه مرکز شهری و روستایی واقع در شهرهای "نلاس"، "میراوه" و "ربط" و پنج مرکز روستایی در "بیوران سفلی"، "گل کندیک"، "اسلام آباد"، "بناویله حاجی مینه" و "بریسو" درحال خدمات رسانی و تزریق واکسن به افراد واجد شرایط هستند.
آتشی، با بیان اینکه سردشت از لحاظ ضریب واکسیناسیون در رتبه های آخر آذربایجان غربی واقع شده است، افزود: به دلیل شرایط و فرهنگ این منطقه استقبال از واکسیناسیون مطلوب نبوده اما با استفاده از فضای مجازی، اصحاب رسانه و همچنین اقدامات انجام شده این روند طی روزهای اخیر بهتر شده است.
وی اظهار داشت: طبق آخرین آمار تاکنون بیش از ۵۳ هزار دُز انواع واکسن کرونا در این شهرستان به گروههای هدف و اولویت دار تزریق شده که از این تعداد بیش از ۳۳ هزار دز اول و ۲۰ هزار فقره نیز دز دوم واکسن کووید-۱۹ را تزریق کرده اند.
شهرستان مرزی سردشت با بیش از ۱۲۰ هزار نفر جمعیت هم اکنون در شرایط قرمز مقابله با کرونا قرار دارد
نظر شما