ارایه خدمات جدید صادراتی به دانش‌بنیان‌ها با اجرای ۱۶ آیین‌نامه

تهران- ایرنا- مدیر کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: این مرکز ۱۶ آیین‌نامه جدید برای توسعه صادرات و انتقال فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان به بازارهای بین‌المللی تدوین و تصویب کرد که براساس این آیین‌نامه‌ها خدمات متنوعی به این شرکت‌ها ارایه می‌شود.

مالک سعیدی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا افزود: کریدور توسعه صادرات و انتقال فناوری معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری صادرکننده محصولات شرکت های دانش بنیان نیست بلکه دانش بنیان ها را برای توسعه بازار صادرات با ارایه تسهیلات و حمایت های بلاعوض حمایت می کند.

وی یادآور شد: ۱۶ آیین نامه اخیرا در کریدور توسعه صادرات و انتقال فناوری معاونت تدوین شده که ذیل هریک از این آیین نامه ها خدمات مختلفی توزیع می شود، اخذ مشاوره در زمینه حمل ونقل کالا، مشاوره گمرک، خدمات دوره آموزشی مرتبط با بازرگانی بین المللی، حضوردر نمایشگاه بین المللی، اخذ مجوزهای بین المللی و دریافت گواهی ایزو از جمله این خدمات است.

مدیر کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه حمایت کریدور شامل تمام شرکت های دانش بنیان در تمام حوزه ها می شود، خاطرنشان کرد: به دلیل تعدد شرکت های استفاده کننده از حمایت های این کریدور، شرکت های دانش بنیان حوزه فناوری اطلاعات بیشترین دریافت خدمات را به خود اختصاص داده اند.

سعیدی ادامه داد: شرکت های تجهیزات پزشکی هم به این دلیل که اخذ مجوزهای بین المللی نیاز به هزینه های بالاتر دارد، حمایت بیشتری را دریافت کرده اند.

وی درباره این خدمات گفت: برخی شرکت‌های دانش‌بنیان برای توسعه بازار بین‌المللی خود نیازمند دریافت کمک و مشاوره هستند تا محصولات با کیفیت و استاندارد خود را به دیگر کشورها عرضه کنند، کریدور هم با این هدف ایجاد شده است و خدمات متنوعی در این زمینه ارایه می‌کند.

مدیر کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یادآور شد: در این سال ها یک هزار و ۹۷۹ شرکت دانش بنیان از خدمات این مرکز استفاده کردند.

سعیدی همچنین در خصوص انتقال فناوری که بخش دیگری از فعالیت این کریدور است، گفت: انتقال فناوری از داخل به خارج و برعکس دارای شرایط متفاوت است، انتقال فناوری کار پیچیده ای است و در دنیا نیز تعداد آن نسبت به اینکه کالایی را صادر کنیم، محدود بوده است.

وی از انتقال فناوری به روسیه با حمایت این مرکز خبر داد و افزود: تاکنون یک مورد انتقال فناوری از داخل به خارج کشور با استفاده از حمایت های کریدور به کشور روسیه در حوزه خدمات مرتبط فرودگاهی صورت گرفته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha