زهره فاری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا، افزود: به همین منظور به مناسبت هفته جهانی ناشنوایان از ۲۲ تا ۲۳ مهرماه در قالب بازارچهای، ارایه تولیدات و هنرهای دستی ناشنوایان و غیرناشنوایان تدارک دیده شد تا توانمندی افراد ناشنوا، زبان اشاره و فرهنگ ناشنوایی به جامعه معرفی شود.
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه اهمیت دادن به دانشجویان ناشنوا و نشان دادن توانمندیهای هنری آنان میتواند در پیشرفت کاری و ایجاد انگیزه و اعتماد به نفس آنان بسیار تاثیرگذار باشد، به همین منظور ایجاد بازارچه تولیدات ناشنوایان و غیرناشنوایان در دانشگاه آزاد در دستور کار قرار گرفت تا نشان دهیم که این افراد هم برای ما مهم هستند.
فاری ادامه داد: با توجه به استقبال خوب ناشنوایان از این بازارچه قرار بود ۱۰۰ غرفه در دانشگاه برای تولیدات هنری این افراد برپا شود اما با اکنون ۱۱۰ غرفه تاکنون برپا شده است که ممکن است حتی این غرفهها روند افزایشی داشته باشد، البته ما از این اقدام دانشجویان به خوبی حمایت میکنیم.
مشاور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بینالملل فرشتگان (ناشنوایان) برخی از اقلام و تولیدات عرضه شده در این بازارچه را تولیدات هنری، محصولات ارگانیک، کیف، مانتو، کفش، صنایع دستی، مواد خوراکی، مواد بهداشتی، محصولات سالم، حصیربافی با دست، تزئینات، میز لوازم جانبی موبایل، صنایع گیاهی، میوه خشک، ادویه جات، صنایع دستی ناشنوایان از حیوانات و میوه ها با چوب، کارهای دستی رنگ کاری با سنگ، تولیدات دریایی مانند مرجان و صدف دریایی، غرفه لباس، آیینه کاری و تولید فنجان با جملات زیبا با خط نستعلیق عنوان کرد.
وی ادامه داد: همچنین برخی از نهادها از جمله پژوهشکده کودکان استثنایی در قالب نشر روی کاغذ، برخی کتابهای ویژه معلولان و ناشنوایان را در این بازارچه به نمایش گذاشته است.
نظر شما