مرحله دوم پویش «تهران دوباره جان می‌گیرد» آغاز شد

تهران - ایرنا - سخنگوی ستاد مدیریت بحران کرونای شهرداری تهران از آغاز مرحله دوم پویش «تهران دوباره جان می‌گیرد» خبر داد و گفت: دومین فاز واکسیناسیون افراد آسیب‌دیده اجتماعی از امروز (پنجشنبه) آغاز و به مدت ۲۲ روز ادامه خواهد داشت.

به گزارش ایرنا، مرحله نخست این پویش اول مهرماه به مدت ۲ هفته آغاز بکار کرد و با پایان یافتن این مرحله و بررسی های به عمل آمده و نیاز سنجی واکسیناسیون انجام شده شهروندان مرحله دوم این پویش آغاز شد.

علی نصیری، روز پنجشنبه در مراسم آغاز این پویش که با حضور شهردار تهران برگزار شد، افزود: در مرحله نخست این پویش، واکسیناسیون ۱۲ هزار نفر هدف‌گذاری شده بود، اما امروز بیش از ۲۰ هزار نفر واکسینه شدند.

این مسئول خاطرنشان کرد: اقدام شهرداری تهران در بخش ون‌ها بسیار موفقیت‌آمیز بود، اما درباره «شهر واکسن‌های» ثابت و خودرویی به دلیل اینکه شاید بیشتر شهروندان واکسینه شده بودند، استقبالی که پیش‌بینی می‌شد، رخ نداد.

وی اظهار داشت: بر اساس بررسی‌ها و توصیه شهردار تهران ۶ مرکز از ۲۸ مرکزی که در حال فعالیت بود تعطیل شد و تعداد این مراکز به ۲۲ مرکز رسید در واقع هم اکنون ۱۰ ون، ۱۰  مرکز ثابت و ۲ مرکز خودرویی واکسیناسیون در حال فعالیت هستند و ظرفیت به اندازه نیاز رسیده است.

سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران،  از موفقیت تجربه ون‌ها در این پویش صحبت کرد و گفت: بر این اساس مقرر شد در فاز دوم، علاوه بر اینکه این ون‌ها دز اول و یا دوم واکسیناسیون افراد آسیب‌دیده را انجام می‌دهد به سایر شهروندان هم از طریق سامانه ۱۳۷ خدمت‌رسانی می کند که درواقع امکان درخواست واکسیناسیون کرونا در منزل برای اقشار خاص، توان‌یابان، سالمندان و ایثارگران در مرکز تماس (میز خدمت) سرشماره ۱۳۷ با قابلیت پشتیبانی ۲۴ ساعته فراهم شده که کادر پرستاری هم در ون‌ها برای اینکه آیا افراد متقاضی، واقعا نیاز به خدمات در منزل دارند، با خیر، حضور دارند.

وی از به کارگیری ظرفیت اتوبوسرانی در این پویش خبر داد و یادآور شد: از همین امروز (پنجشنبه) ۲۲ اتوبوس در ۲۲ منطقه شهرداری به عنوان «اتوبوس‌های زندگی» در ساعت‌های مشخص، کار واکسیناسیون انجام دهند که این اتوبوس‌ها دارای تجهیزات پزشکی و ارتباطی و برچسب‌های مشخص در بدنه هستند و تحت پویش «تهران دوباره جان میگیرد» فعالیت خواهند کرد.

به گفته جانشین شهردار تهران در ستاد مدیریت بحران کرونا، در فاز دوم پویش «تهران دوباره جان می‌گیرد» به ظرفیت ایستگاه‌های مترو خدمت‌رسان در امر واکسیناسیون هم اضافه می‌شود و تعدادشان به ۲۲ ایستگاه رسید.

این مسئول ادامه داد: در این فاز از ظرفیت ۲۲۰ مسجد پرحمعیت و شاخص در ۲۲ منطقه تهران برای واکسیناسیون استفاده شده و در واقع ون‌های واکسیناسیون هر روز در یک مسجد مستقر می‌شود.

سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، درباره بازه سنی واکسیناسیون کودکان کار نیز خاطرنشان کرد: واکسیناسیون کودکان کار که بازه سنی ۶ تا ۱۸ سال را دربرمی‌گیرد بر اساس دستورالعمل‌های وزارت بهداشت انجام می‌شود و همانند سایر کودکان واکسیناسیون آنان هم صورت می‌گیرد.

وی درباره شناسایی افراد آسیب‌دیده اجتماعی مانند کارتن‌خواب‌ها برای تزریق دز دوم افزود: همه کارتن‌خواب‌ها بی‌هویت نیستند و حتی اگر کارت ملی ندارند، شناخته شده هستند، از طرف دیگر در پاتوق‌ها هم روش‌های شناسایی خاصی وجود دارد اما در مجموع این شناسایی‌ها با کمک سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی انجام می‌شود.

۷۴هزار نفر از شهروندان تهرانی در مدت ۲ هفته واکسینه شدند
رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در حاشیه این مراسم به خبرنگاران گفت: در مرحله نخست این پویش که به مدت ۲ هفته از اول مهرماه آغاز شد ۷۴هزار نفر از شهروندان توسط شهرداری تهران واکسینه شدند.

نصیری اظهار داشت: دوره جدید مدیریت شهری با سیاست ارائه خدمات در دسترس ترین نقاط برای شهروندان با اولویت مستضعفان، گروه‌های آسیب پذیر و توان یابان است، چندی پیش مرحله دوم ارائه خدمات واکسیناسیون مدیریت بحران طراحی و بررسی شد و برحسب دستور شهردار تهران از امروز در سه محور خدمات بهداشتی درمانی، فاصله گذاری هوشمند فیزیکی و ارائه خدمات مشارکت‌های اجتماعی اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه مرحله نخست این پویش بیشتر بر راه اندازی مراکز واکسیناسیون ثابت و سیار تأکید داشت، افزود: بخش واکسیناسیون ون‌ها بسیار موفقت آمیز بود چرا که استقبال بسیار خوبی در حاشیه‌های شهر توسط افراد معتاد، زباله گرد، اتباع غیرمجاز و کوکان کار برای واکسیناسیون شد.

سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران ادامه داد: حسب دستور شهردار ‌تهران ستاد مدیریت بحران کرونا در شهرداری تهران تشکیل شده و تقسیم کار خوبی میان سازمان ها و نهادهای مرتبط صورت گرفت و تمام ارکان و اجزای ذی ربط در شهرداری تهران با همکاری همدیگر این حرکت و پویش را آغاز کردند.

به گفته وی، این کاری نیست که بتوان با بضاعت یک سازمان یا یک شرکت انجام داد بلکه نمونه ای از یک حرکت جمعی و مشترک است و اگر این حکم و ابلاغیه از سوی شهردار تهران نبود شاید این کار با این سرعت و دقت انجام‌نمی شد و این همکاری و همفکری قابل تقدیر است.

سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران بیان کرد: رویکردهای حاکم بر این برنامه توسط فرماندهی واحد و محله محوری بود. تمرکز بر روی ارائه خدمات و حمایت های اجتماعی و اولویت بخشی به اقدامات ایجابی و تشویقی به جای مسائل سلبی بود.

به گفته وی، در مرحله قبل در محضر شهردار تهران با کمکی که از سوی تمام ارکان شهرداری انجام شد ۲۶ مرکز واکسیناسیون در سطح شهر تهران افتتاح شد که پس از آن افتتاحیه ۲ مرکز دیگر را هم شاهد بودیم و تعداد این مراکز به ۲۸ مرکز افزایش پیدا کرد که از این ۲۸ مرکز ۱۰ مرکز خودروهای ون سیار بودند که ۴ مرکز نیز مراکز خودرویی بوده که سازمان حمل و نقل ترافیک آنها را واگذار کرده و ۱۴ مرکز دیگر مراکز ثابت بودند.

نصیری درباره آمار دُز های تزریق شده گفت: تا امروز مورخ ۲۲ مهرماه ما ۷۳ هزار دز واکسن در این مراکز تزریق شده است که از عددی که هدف گذاری ما بود کمتر است اما ظرفیتی متناسب با آن عددی که مطرح شده بود ایجاد شد و نکته حائز اهمیت مراکز سیار و ون ها است که وظیفه خدمت رسانی به اقشار کم برخوردار را دارند.

وی تاکید کرد: با کمک ویژه ای که معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و سازمان رفاه و خدمات و مشارکتهای اجتماعی داشتند ما ۱۲ هزار نفر را جامعه هدف خود قرار دادیم و اکنون وارد فاز دوم و تزریق دز دوم می شویم و این جزو افتخارات است کسانی که در جامعه متولی خاصی نداشتند، شهرداری تهران به میدان ورود کرد و نقش متولی آنان را ایفا کرد.

سرپرست مدیریت بحران شهرداری تهران از تزریق واکسن به افراد حاشیه نشین نیز خبر داد و گفت: حاشیه نشینان، ساکنان مراکز پرتو، ساکنان مجموعه بهاران، مددجویان گرمخانه‌ها و سامان سراها و کمپ های اقامتی به تفکیک برنامه ریزی شده و با بهره گیری از ظرفیت داوطلبی، گروه های دوام، گروه های بسیج و دیگر گروه های داوطلب واکسینه شدند.

به گزارش ایرنا، در مراسمی مرحله دوم پویش جهادی واکسیناسیون ستاد مدیریت بحران کرونای شهرداری تهران با انجام مراسمی با حضور علیرضا زاکانی، شهردار تهران و جمعی از مدیران شهری امروز (پنجشنبه) آغاز شد.

در این مرحله از پویش علاوه بر انجام واکسیناسیون در ۱۲ ایستگاه ثابت و ۱۰ ون سیار که از مرحله قبل آغاز شده بود، واکسیناسیون از طریق ۲۲۰ مسجد، ۲۲ اتوبوس سیار،  ۲۲ ایستگاه مترو  و سامانه ارتباطی ۱۳۷ نیز انجام خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha