سیدحمید سجادی روز پنجشنبه در دیدار با مدیرحوزه های علمیه در قم، با تاکید بر اینکه تجربه ورزش همگانی در دنیا یک تجربه موفق و امتحان پس داده است، گفت: حمایت از ورزش همگانی بصورت جدی مورد تاکید وزارت خانه و دولت سیزدهم است.
وزیر ورزش و جوانان نیز در این جلسه، بیان کرد:بنده ۱۷ سال در رشته دوومیدانی فعالیت کردم و هنوز برخی رکودهای بنده که از آن خود کرده ام جوانان به آن دست نیافته اند و این قبیل مسائل یکی از دغدغه های امروز ورزش کشور است.
سجادی خاطرنشان کرد: توقع از ورزش ایران بالا رفته و در هر رویداد ورزشی که برگزار می شود مردم به دلیل نتایج درخشان گذشته انتظار کسب مدال های متنوع دارند.
به گفته وی، وجود روحیه و مدیریت انقلابی در ورزش جانبازی سبب شده تا عملکرد تیم های پارالمپیکی کشور همیشه قابل دفاع و درخشان باشد.
وزیر ورزش و جوانان یادآور شد: سند تحول ورزش کشور تدوین شده و تلاش می شود در قالب حرکت های ترکیبی با سایر نهادها تحول شگرفی در ورزش کشور به وجود بیاید.
وی با اشاره به رویکرد وزارت ورزش و جوانان در حمایت از ورزش بانوان، خاطرنشان کرد: الگوی حجاب ورزشکاران ایرانی ایده و الگوی بسیاری از کشورهای اسلامی شده است.
۵۴ درصد مردم ایران ورزش نمی کنند
معاون فرهنگی وزارت ورزش و جوانان نیز بیان کرد: ایجاد تحول در ایران به دلیل عادت های نظام اداری و کم کاری مسوولان در مقام حرف بسیار راحت و در مقام عمل بسیار دشوار است.
سینا کلهر ادامه داد: ورزش در سبد فرهنگی و مصرفی مردم در رتبه ششم قرار دارد و طبق آخرین آماری که احصا شده ۵۴ درصد مردم اصلا ورزش نمی کنند.
وی عنوان کرد: یکی از چالش های مهم ورزش این است که عرصه ورزش به سمت ابزار و وسیله بودن پیش می رود و از بعد تربیتی و فرهنگی دور می شود.
به گفته وی، دانش برنامه ریزی و فرهنگ سازی ایران در برابر جبهه مقابل و دشمن همچنان ضعیف است و هم افزایی بین نهادهای دینی و فرهنگی وجود ندارد.
وی خاطرنشان کرد: نظام اداری و مدیریتی ما آن مقداری که درمان را جدی گرفته، ورزش همگانی و پیشگیری را مورد توجه قرار نداده است.
وزیر ورزش و جوانان امروز در سفر به استان قم علاوه بر دیدار و گفت و گو با شماری از مراجع تقلید و علما، از پروژه سالن ورزشی ۴۵۰۰ نفره پردیسان بازدید و با پیشکسوتان ورزشی و سمن های جوانان دیدار می کند./
نظر شما