مهدی زارعی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بازدیدهای دورهای و هدفمند از هتلها، مجموعههای اقامتی و اقامتگاههای بومگردی جزیره قشم، با هدف رفع موانع پیش رو و تسریع در تکمیل و استانداردسازی شیوه ارائه خدمات آنها انجام شده است.
وی ادامه داد: هدف از این بازدیدهای میدانی و دورهای توسط معاونت های مختلف سازمان منطقه آزاد قشم، پیگیری آخرین وضعیت و تسریع فرآیند اجرای طرحهای مختلف عمرانی، اقتصادی و گردشگری در جزیره قشم است.
معاون گردشگری منطقه آزاد قشم تصریح کرد: هم اکنون ۲ شرکت برای به روز رسانی درجه بندی ۷۲ هتل قشم به جامعه هتلداران جزیره معرفی شده اند.
وی با اشاره به اتمام تعیین درجه هتلها تا اوایل اسفندماه، افزود: نرخ اقامت در هر هتل و نیز خدماتی که باید به گردشگر ارایه شود، بر اساس درجه آن تعیین میشود.
زارعی ادامه داد: در سال جدید مسافران با اطلاعات کامل و واقعی فضاهای اقامتی خود را انتخاب می کنند.
وی اظهار کرد: حمایت از تمامی زنجیره گردشگری به ویژه موضوعات مربوط به واحدهای اقامتی و بومگردی در نقاط مختلف جزیره قشم و رفع مشکلات آنها جهت ارائه خدمات بهتر به گردشگران با جدیت دنبال میشود.
معاون گردشگری منطقه آزاد قشم با اشاره به تلاش برای رفع مشکلات واحدهای گردشگری، تصریح کرد: برخی مشکلات زیرساختی مانند مساله آب تنها مربوط به واحدهای اقامتی گردشگری نیست و نیازمند همافزایی بخشهای مختلف سازمان و دستگاههای اجرایی برای رفع آنها هستیم.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما