مولوی مصطفی زیتونی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پیامبر مکرم اسلام (ص) پس از ورود به مدینه و تشکیل حکومت اسلامی، بین ۲ قبیله اوس و خزرج، که سالها با هم دشمنی داشتند، وحدت ایجاد کرده و از این همدلی و انسجام، برای پیشرفت و گسترش اسلام بهره گرفتند که ما نیز باید با تاسی به سنت رسول الله و کنار گذاردن اختلافات اندک احتمالی، وحدت و همدلی پیشه کنیم.
این عالم اهل سنت، ادامه داد: اهل تسنن در بیشتر مناطق مرزی ایران زندگی میکنند و همچون کمربندی از ایران مرزداری میکنند و نخواهند گذاشت دشمن از این کمربند عبور کند.
مدیر مدرسه خلفای راشدین محمودآباد تربت جام با تاکید بر اینکه وحدت باید از گفتار به عمل تبدیل شود، افزود: وحدت از فروع جامعه اسلامی نیست بلکه از اوجب واجبات است زیرا بیشتر مسایل اعتقادی و فرهنگی مسلمانان مشترک است و اگر وحدتی در بین مسلمانان شکل نگیرد پیشرفتی نیز نخواهیم داشت، بر این اساس کشور ایران نیز به برکت وحدت توانسته است به اقتدار و جایگاه فعلی خود برسد.
وی گفت: دشمن میخواهد در میان جامعه اسلامی با ایجاد اختلاف به خواسته خود برسد همان گونه که در سوریه، عراق، افغانستان و پاکستان این موضوع را دنبال و با کشتار مردم بی دفاع، خواسته ها و مطامع شوم خود را پیگیری می کند.
مولوی زیتونی افزود: با ابتکار و هوشمندی امام راحل (ره) و نامگذاری هفته ای به عنوان "وحدت"، مساله اختلاف مسلمانها در ایران برطرف شده و دشمنان اسلام هرچه سعی کردند از آن سوءاستفاده کنند راه به جایی نبردند که این اتحاد در شهرهای مرزی و تلفیقی کشور بیشتر دیده میشود.
این عالم اهل تسنن اضافه کرد: حفظ جان مسلمان همچون نجات یک جامعه در روایات اسلامی مورد تاکید قرار گرفته است و نباید با برافروختن آتش و ایجاد اختلاف، باعث کشته شدن انسانهای بیدفاع شد.
اختلاف روایت اهل سنت و شیعه در روز ولادت پیامبر اسلام (ص) بین ۱۲ تا ۱۷ ماه ربیع الاول به نام هفته وحدت نامگذاری شده است.
نظر شما