امیر سراجی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طرح کشوری سواد حرکتی برای ارتقای مهارت های بنیادی و حرکتی دانش آموزان با آغاز هفته تربیت بدنی در استان گیلان به اجرا درآمد.
وی افزود: اجرای بسته تحولی ارتقای سواد حرکتی دانش آموزان ابتدایی که در سال تحصیلی ۱۴۰۱ _ ۱۴۰۰در واقع زیربنای جامعه فعال، گذر از بی تحرکی به سبک زندگی فعال و ارتقای مهارتهای روانی، انگیزشی و اعتماد به نفس در بین دانش آموزان مقطع ابتدایی است.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش گیلان گفت: با توجه به زندگی آپارتمان نشینی، کمبود فضای ورزشی و بی تحرکی مهارتهای پایه ای کودکان به درستی شکل نمیگیرد به همین منظور معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در سال تحصیلی جدید برای ارتقای مهارت های بنیادی و پایه ای دانش آموزان دختر و پسر طرح سواد حرکتی را به اجرا درآورد.
سراجی مرحله اول احرای طرح سواد حرکتی را از ۲۶ مهر تا ۱۵ آبان همزمان در مدارس سراسر استان عنوان و اضافه کرد: مرحله دوم مرحله مداخلهای از ۱۵ آبان تا ۳۰بهمن و مرحله پایانی اول تا ۱۵ اسفند است.
وی اظهار داشت: در اجرای طرح سواد حرکتی دانش آموزان به دنبال ارتقاء سواد به معنی تغییر مثبت به سمت تحرک جسمانی و بدنی دانش آموزان از پایه ابتدایی هستیم که در اجرای آن میزان توان حرکتی دانش آموزان با آیتم های مختلف سنجیده می شود.
سراجی یادآور شد: در اجرای این طرح پس از سنجش تعیین سطح حرکتی دانش آموزان، مربیان تربیت بدنی واحدهای آموزشی درباره نحوه ارتقاء وضعیت جسمانی، بدنی و ورزشی دانش آموزان به والدین آنها مشاوره های لازم ارایه می دهند.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش گیلان با اشاره به برگزاری های برنامه های مختلف به مناسبت هفته تربیت گفت: برگزاری مسابقات ورزشی در رشته های مختلف از جمله دارت، تنیس روی میز، طناب کشی، دو و میدانی، فوتسال، حضور همکاران تربیت بدنی در مزار شهدا و تجلیل از معلمان برتر حوزه تربیت بدنی از جمله این برنامه ها است.
هفته تربیت بدنی از بیست و ششم مهرماه آغاز شده است. استان گیلان با دو و نیم میلیون نفر جمعیت دارای افزون بر ۳۶۰ هزار دانش آموز است.
نظر شما