علی غفوری روز سهشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: تسهیل دسترسی مردم به خدمات حقوقی، گسترش خدمات حقوقی و احیای حقوق عامه از اهداف تشکیل کانون وکلاست و مرکز وکلای خراسان رضوی نیز در تحقق این اهداف اقداماتی داشته است.
وی خاطرنشان کرد: در سال ۸۳ حدود ۶۵۰ وکیل در استان فعال بودند که این تعداد امروز به چهار هزار و ۵۰۰ نفر رسیده است و در این مدت ۷۰۰ هزار مورد مشاوره رایگان در مجتمع های قضایی استان ارائه شده و وکلای مرکز ۵۲ هزار روز در مراکز مشاوره حضور داشته اند.
غفوری با اشاره به تدوین سند تحول قضایی در سال ۹۸، افزود: یکی از مشخصات سند تحول این است که چالش های فعلی را شناسایی کرده و در آن متناسب با ظرفیتها، راهبردهایی ارائه شده است.
رییس مرکز وکلای خراسان رضوی ادامه داد: از ابتدای تشکیل کانون وکلای خراسان رضوی خدمات حقوقی گسترش یافت و در ۳۳ حوزه قضایی استان، وکلای مرکز به صورت روزانه در کنار دادگستری خدمات مشاوره ای رایگان ارائه میدهند.
غفوری اشاره کرد: در مشهد روزانه ۶۰ نفر وکیل به صورت تسخیری خدمات مشاورهای انجام میدهند.
وی اضافه کرد: در سال ۹۸ و بعد از ابلاغ سند تحول قضایی، ۲ هزار و ۵۶۳ نفر روز وکیل، در سال گذشته ۲ هزار و ۱۶۵ نفرروز وکیل و در نیمه اول امسال ۹۶۲ نفر روز وکیل به واحدهای مشاوره مراجعه و ارائه خدمت کرده اند.
او ادامه داد: سرانه وکیل در دنیا به ازای ۱۰۰ هزار پرونده، ۲۴۰ نفر است اما این سرانه در کشور ما ۷۶ نفر است که البته در ۲ سال گذشته این سرانه افزایش یافته و به حدود ۱۰۰ وکیل رسیده است.
غفوری خاطرنشان کرد: در ۲ سال گذشته در کشور حدود هفت هزار نفر کارآموز جدید توسط مرکز وکلا جذب شده اند و میانگین سرانه وکیل در کشور سالانه ۱۰ درصد افزایش دارد.
رییس مرکز وکلای خراسان رضوی افزود: در این استان نیز در سال ۹۸ تعداد ۳۷۹ نفر کارآموز وکیل و در سال ۹۹ تعداد ۳۱۲ نفر کارآموز جذب شدند.
نظر شما